Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Belániyová v STV končí. Kto ju nahradí?

Andrea Belányiová Zobraziť galériu (5)
Andrea Belányiová

BRATISLAVA - Koniec tajnostiam! Moderátorka Andrea Belányiová (28) po ročnom pôsobení v Slovenskej televízii (STV) s definitívnou platnosťou končí.

"Dohodli sme sa na termíne odchodu k 30. septembru," potvrdil člen manažmentu STV Branislav Zahradník. Andrea chce nasledovať svojho snúbenca - hokejového útočníka Žigmunda Pálffyho (33) - do amerického Pittsburghu, kde by mal hrať za Tučniakov. Na rozhodnutí pôvabnej Košičanky nič nemení ani skutočnosť, že Ziggyho odchod do NHL pred pár dňami nečakane pribrzdilo ochorenie jeho otca. Kto ju teraz v spravodajskom štúdiu nahradí?




Martina Bartošíková
Rybníčkovci by repčíkovcom vypálili rybník, keby sa im podarilo túto športovú moderátorku "stiahnuť" do STV. Martina patrí k obľúbeným televíznym tváram, čo dokazujú aj jej každoročné umiestnenia v diváckych anketách. Pán Rybníček, neváhajte, kupujte!

Lucia Horváthová
Mladšiu sestru moderátorky Kvety Kmotorkovej už v minulosti testovala TV Markíza. Rozhlasová spíkerka z FM rádia už vo verejnoprávnej televízii absolvovala aj kamerové skúšky, o jej výsledkoch však Zahradník nechce nič prezradiť.

Karin Olasová
Hoci herečku a víťazku reality show Dievča za milión stále viaže ročná zmluva s TV JOJ, kňažkovci pre ňu nemajú žiadnu prácu. Karin by mohla svoj seriózny vzhľad a vystupovanie speňažiť aspoň v spravodajstve STV.

Jana Majeská
Hviezdu STV a miláčika divákov vlani odsunuli do päťminútových Denných správ, ktoré mali biednu sledovanosť. Hoci Jane od septembra núkajú ranný spravodajský magazín, určite by obstála aj vo večerných Správach, ktoré kedysi úspešne moderovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu