Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Andrea Belányiová: Odchádzam, lebo rodina je na prvom mieste!

ANDREA BELÁNYIOVÁ
ANDREA BELÁNYIOVÁ

Ťažko tomu veriť, ale je to tak. Presne po roku odchádza z postu moderátorky hlavného spravodajstva STV a po 29 rokoch opúšťa Slovensko! Sexi brunetka ANDREA BELÁNYIOVÁ (29) najskôr šokovala svojím vzťahom s naším najlepšie zarábajúcim hokejistom Žigmundom Pálffym a vzápätí prišlo ďalšie prekvapenie – Andrea hádže za hlavu jeden z najzaujímavejších televíznych postov u nás.

Už dlhšie má vo veciach jasno: „Naozaj odchádzam zo správ STV. Páni Rybníček aj Záhradník boli veľmi príjemní, takže sme posedeli, porozprávali a dohodli sme sa, že do konca septembra ešte budem pracovať, aby mali dosť času nájsť si náhradu,“ hovorí Andrea.

Na otázku, či sa nebojí, že po návrate sa už nedostane k rovnako zaujímavému miestu, pokojne odpovie: „Samozrejme uvedomujem si, že tu nechávam niečo, čo som si budovala celý svoj život, ale aj tak som presvedčená, že je to správne rozhodnutie.“ Partnerský vzťah je jednoducho silnejší než záujem budovať si kariéru...

Otázky, čo si vlastne počne v Pittsburghu, kde Žigo získal trojročný angažmán za 13,5 milióna dolárov, Andrea zatiaľ necháva nezodpovedané. Na čo sa v USA najviac teší a čo tam po celý čas plánuje robiť vie len ona sama. Isté je, že kým na Slovensku bola rovnakou celebritou ako Žigo, v Amerike bude „len“ jeho neznámou snúbenicou z neznámeho Slovenska. Napriek tomu odchádza s úsmevom. „Práca v STV mi zrejme bude chýbať, ale pre mňa bola vždy na prvom mieste rodina. Takže rozhodnutie či chcem odísť z televízie, alebo nie, nebolo vôbec ťažké,“ prízvukuje.

Ešte pred rokom bola len jednou z mnohých moderátoriek zúfalo nesledovanej stanice TA3. Dnes patrí vďaka práci v našej verejnoprávnej televízii i známemu snúbencovi k osobnostiam, ktorých súkromie je ostro sledované. Chvíľkové oslobodenie od tlaku médií i každodenných starostí pre ňu určite bude úľavou, no časom jej zrejme všeličo začne chýbať... Potom bude záležať iba na nej, ako sa v cudzine dokáže realizovať, alebo či sa pokorne zmieri s postavením ženy v domácnosti. V každom prípade Andrea pôsobí ako mimoriadne pohodový a optimistický typ človeka. Podľa všetkého patrí aj k ľuďom, ktorí dokážu bez problémov hodiť minulosť za hlavu a dlho sa nad ničím netrápiť. Ak jednoducho časom zistí, že odchod nebol správny krok, v zlomku sekundy to s úsmevom na perách napraví. A verte tomu, že všetky slovenské televízie sa po návrate o ňu pobijú!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu