Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Andrea, odkiaľ si na to vzala?

Moderátorka hlavného spravodajstva v STV Andrea Belányiová Zobraziť galériu (10)
Moderátorka hlavného spravodajstva v STV Andrea Belányiová

BRATISLAVA - Poriadneho chrobáka do hlavy nasadila svojmu okoliu moderátorka hlavného spravodajstva v Slovenskej televízii (STV) Andrea Belányiová (28), ktorá si kúpila luxusný byt v Bratislave.

Za trojizbový príbytok zaplatila 4,5 milióna korún. Odkiaľ na to vzala? Zatiahol to za ňu jej priateľ hokejista Žigmund Pálffy (33), alebo si na novú strechu nad hlavou nasporila zo svojho platu v STV?

Tmavovlasá kráska sa do nového bytu v komplexe zvanom Platan na bratislavskej Bajkalskej ulici presťahuje už o niekoľko týždňov. Jej sídlo má rozlohu približne 83 štvorcových metrov s terasou takmer rovnakej rozlohy. Byty v tomto komplexe sú úplne nové, a to sa odrazilo aj na ich predajnej cene.

Belányiová sa teda musela poriadne plesnúť po vrecku, keď si tu chcela zadovážiť vlastné bývanie. Alebo jej na nový bytík prispel finančne dobre zabezpečený športovec Žigo? "Svoje bývanie komentovať nebudem. Čo sa týka Žiga, on s tým nemá nič spoločné," odvetila rázne moderátorka. Podobne odmietavo sa k financovaniu Andreinho bytu postavil aj Pálffy.

Belányiová by si však na luxusný byt v spomínanej novostavbe zo svojho platu v STV nikdy nenašetrila. Hoci za mesiac zinkasuje vyše 70-tisíc Sk v hrubom, v Rybníčkovej televízii pracuje len od októbra minulého roku. Nie je to teda dostatočne dlhý čas na usporenie požadovanej sumy.

Andrea sa teoreticky mohla rozhodnúť aj pre hypotéku. No ak by si zobrala úver 4,5 milióna korún, musela by ručiť majetkom v hodnote aspoň 6,4 milióna korún. Potom by požičané peniaze splácala napríklad 20 rokov po takmer 28-tisíc korún! Kto financoval kúpu moderátorkinho nového nadštandardného bytu, vie len ona sama...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu