Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Pálffy: Nová baba!

Žigmund Pálffy Zobraziť galériu (5)
Žigmund Pálffy

BRATISLAVA - Žigo Pálffy (32) opäť loví vo vodách šoubiznisu. Najlepšie zarábajúci slovenský hokejista si svoje partnerky vyberá zásadne spomedzi dám slovenskej smotánky.

Po Zore Czoborovej, Marianne Ďurianovej či Henriete Nagyovej sa majster sveta z roku 2002 zahľadel do známej a peknej tváričky z televíznej obrazovky. Tentoraz do hviezdy večerného spravodajstva STV Andrey Belányiovej (28)!

Dvojica sa minulý týždeň prechádzala v objatí po bratislavskej Zámockej ulici, kde má známy športovec luxusný byt. Kam viedli kroky Žigmunda a Andrey nevedno, avšak podľa očitých svedkov určite nešlo len o náhodné stretnutie. "Nebudem klamať, poznám sa so Žigom, ale to je v tejto chvíli všetko, čo k tomu môžem povedať," netajila rodiaci sa vzťah Belányiová a nepoprela ani fakt, že sa s Pálffym prechádzala v lukratívnej bratislavskej štvrti. Moderátorka zrejme nechce zakríknuť novú lásku, a preto sa rozhodla radšej mlčať.

Rodák zo Skalice prežil takmer päťročný vzťah s fitneskou a podnikateľkou Zorou Czoborovou (37). Snúbenci sa rozišli za búrlivých okolností v Los Angeles s asistenciou polície, keď Zora od neho dostala facku. Hokejista po návrate z Ameriky nejaký čas randil s markizáckou moderátorkou Mariannou Ďurianovou (28). Tú časom vystriedala tenistka Henrieta Nagyová (26). Dlho utajovaný vzťah nakoniec odhalila samotná fedcupová reprezentantka, ktorá začiatkom tohto roka pre denník Pravda potvrdila, že Žigo je pre ňu životnou láskou.

Ziggy o svojom novom objave - šarmantnej moderátorke estévečky - odmietol hovoriť. "O súkromí sa baviť nebudem," stroho odvetil hokejista, ktorý včera dorazil do Trenčína na sústredenie hokejovej reprezentácie. Pre Žiga budú blížiace sa majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji zlomové, keďže slovenský reprezentačný dres si oblečie naposledy. Ako sa vyvinie jeho ďalšia hokejová kariéra, nie je jasné, no zdá sa, že športovec na svadbu zatiaľ ešte nepomýšľa. Nedávno sa totiž pre Nový Čas vyjadril, že "nie je rodinný typ"...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu