Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Pálffy a Belányiová: Tajne zasnúbení!

Andrea Belányiová
Andrea Belányiová

BRATISLAVA – Moderátorka večerného spravodajstva Slovenskej televízie (STV) Andrea Belányiová (29) dosiahla to, po čom márne túžilo toľko iných úspešných žien. Zasnúbila sa s hokejovým mágom Žigmundom Pálffym (33).

Takmer päť mesiacov udržujú vzťah plný lásky a úspešne sa skrývajú pred médiami. Tomuto správaniu Andrea a Žigo zostali aj teraz verní. Ani slovkom sa nikomu nezmienili, že svoju budúcnosť pravdepodobne čoskoro spoja sľubom pred oltárom.

Milenci sa v týchto dňoch k manželskej prísahe posunuli o krok bližšie. O poriadny krok. „Áno, sme zasnúbení,“ potvrdili spoločne naše informácie.

Zasnúbili sa tajne a bez svedkov. Tmavovlasú krásku však prezradil snubný prsteň počas moderovania večerného spravodajstva STV. „Áno, môžem to potvrdiť,“ odpovedala pravdivo na otázku o zásnubách hviezda spravodajstva verejnoprávnej televízie. V sobotu o 19.30 hod. moderovala správy ako obvykle. Tentoraz však bolo na nej niečo zvláštne. Možno sa o čosi viac usmievala, radovala zo života, či cez obrazovku pozerala na svojho budúceho manžela. Jej drobnú ruku zdobil drahý prsteň od milenca, ktorý sa práve stal jej snúbencom. „Sme zasnúbení,“ povedal šťastný Pálffy. Na ďalšie podrobnosti o tajných zásnubách však najbohatší slovenský športovej odpovedať nechcel.

Rovnako skúpa na slovo bola Andrea, no o to viac sa teší, že spoločné randenie spečatili zásnubami.

Krásnej tmavovláske sa teda podarilo to, o čo sa snažilo viacero krásavíc už pred ňou. K zásnubám geniálneho hokejového útočníka síce dotiahla fitneska a podnikateľka Zora Czoborová (37), ich vzťah však stroskotal za dramatických okolností. Pálffyho bývalé milenky Marianna Ďurianová (28) či Henrieta Nagyová (26) si jeho lásku dokázali udržať iba krátko.

Prečo? Niečo azda vysvetlia Pálffyho slová, ktorými sa prirovnával ku kolegovi Jozefovi Stümpelovi: „Ako človek je Jozef rodinný typ, ja som zasa pravý opak.“ Hoci Žigo netajil svoje skolny k voľnosti, dnes sa celý jeho život zmenil naruby. Zdá sa, že sa chce konečne usadiť. Je teda Andrea tou pravou? K termínu svadby sa však obaja čerství snúbenci odmietli vyjadriť.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu