Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Sexica Barkolová hovorí o kríze: Dostala kopačky?

Podľa jej priateľov o Radka neprestane bojovať, aj keď on jej dal kopačky. Zobraziť galériu (9)
Podľa jej priateľov o Radka neprestane bojovať, aj keď on jej dal kopačky.

BRATISLAVA - Moderátorka šteklivej relácie Erika Barkolová (30) už niekoľko dní pôsobí ako telo bez duše. Kolegom v televízii vyplakáva na ramene a vyzerá ako kôpka nešťastia. Sympatická blondínka má na smútok vážny dôvod.

Pred pár dňami mala údajne dostať kopačky od svojho priateľa Radka (28). Na ich vzťahu si Erika veľmi zakladala, no zdá sa, že ho zabila obyčajná kríza.

Erika začiatkom roka urobila vo svojom živote hneď niekoľko vážnych rozhodnutí. V januári si Radka (28) nasťahovala do domu neďaleko Bratislavy, kde býva aj s dcérami Patríciou (10) a Alexandrou (8).

O mesiac nato sa po desiatich rokoch manželstva rozviedla. No rozvod, ktorý je pre mnohých nočnou morou, ona označila za príjemnú udalosť. „S exmanželom sme sa už vtedy na všetkom rozumne dohodli,“ hovorí sexica, ktorej bol už niekoľko mesiacov pred rozvodom oporou jej nový priateľ.

„Poznali sme sa už predtým. Sme spolužiaci zo základnej školy,“ vysvetľuje Barkolová, ktorá o rozchode nechce hovoriť. „Priznávam, máme krízu, ale viac sa k tomu nechcem vyjadrovať.“ Či nezhody spôsobila prílišná pracovná zaneprázdnenosť partnerov, Barkolová odmieta: „Nie, v žiadnom prípade. Je to bežná kríza.“

Jej blízky priateľ však tvrdí, že moderátorkin vzťah pred pár dňami úplne skrachoval: „Erika za mnou prišla a veľmi plakala. Povedala mi, že dostala od Rada kopačky.“ Tieto informácie potvrdzuje aj fakt, že Barkolová si v najbližších dňoch plánuje kúpiť auto, pritom doteraz sa vyvážala na luxusnom bavoráku svojho priateľa. „Odkiaľ to viete? Áno, chcem si kúpiť vlastné auto,“ povedala Barkolová. Podľa blízkych známych je však Erika natoľko zaľúbená, že o Radka ešte chce bojovať. Či jej však dá druhú šancu, nevedno. Do redakčnej uzávierky sa Novému Času s mladým podnikateľom skontaktovať nepodarilo.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu