Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

STV chystá čistky

Malachovská sa zatiaľ v Milionárovi objavila iba trikrát, no sledovanosť súťaže rapídne klesá.
Malachovská sa zatiaľ v Milionárovi objavila iba trikrát, no sledovanosť súťaže rapídne klesá.

BRATISLAVA - Mnohé tváre, ale aj relácie, majú vo verejnoprávnej televízii svoje miesto neisté. Takmer pod každým či každou sa už neraz triasla stolička, a je to tu znova! STV opäť pritvrdzuje a pripravuje výpovede! Kto príde o svoj flek ako prvý?

Len pred pár dňami vedenie televízie rozhodlo o stiahnutí Humoriády známej dvojice Roba Kaisera a Petra Meluša. „Relácia nesplnila naše očakávania,“ vysvetľuje PR manažér STV Jozef Gogola. Dôvodom bola nepochybne aj klesajúca sledovanosť.

Na odstrel sú však súce aj ďalšie formáty. Vedenie je nespokojné aj so súťažnou reláciou Správne číslo, lepšie povedané s jej moderátorom Ludwigom Baginom. Či ho nahradí niekto iný, alebo televízia stiahne celú reláciu však zatiaľ nevedno. „Zatiaľ nepadlo definitívne rozhodnutie,“ povedal Gogola.

Ani z toľko pripravovanej vynovenej vedomostnej šou Milionár nie sú kompetentní v STV nadšení. Sledovanosť relácie po troch odvysielaných častiach klesla na rekordne nízke číslo - z vyše 17 % na menej ako 14 %. Aj v tomto prípade televízia teda opodstatnene uvažuje o zmene.

Ak sa v najbližšej dobe sledovanosť nezlepší, bude mať zrejme moderátorka Iveta Malachovská veľký problém. To však televízia potvrdiť nechcela. „Sledovanosť ovplyvňuje aj iné nastavenie konkurencie v tejto sezóne, veríme, že Milionár ešte svoj potenciál ukáže,“ vysvetlil Gogola.

Podľa informácií Nového Času je však isté, že ak sledovanosť nestúpne, bude sa existenciou súťažno-vedomostnej šou zaoberať programová rada STV, ktorá by mala zasadnúť na budúci týždeň. A zdá sa, že čistky sa nevyhnú ani oddeleniu spravodajstva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu