Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Spevák Justin Timberlake nie je až taký dobrý chlapec, ako vyzerá

Justin Timberlake Zobraziť galériu (7)
Justin Timberlake

LOS ANGELES - Americký spevák Justin Timberlake (25) tvrdí, že ho nikdy neuvidíme opitého či nadrogovaného. Nie však preto, že by drogy neužíval. Keď si totiž chce „vyraziť z kopýtka“, robí to zásadne za múrmi svojho domu.

Justin si vždy dával záležať na svojom imidži slušného chlapca. Počas nedávneho rozhovoru, ktorý poskytol pri príležitosti príprav jeho nového albumu, sa však zoširoka rozhovoril o svojich zážitkoch s opojnými látkami. „Nikdy nechodím do práce opitý. Keď si niečo dám, robím to vždy v súkromí,“ tvrdí priateľ hollywoodskej krásky Cameron Diaz.

„Užil som si svoj diel drog, a tiež ma viackrát nachytali so stiahnutými nohavicami. Vždy mi však záležalo na tom, aby tam neboli kamery. Niektoré drogy nezlegalizovali, lebo by to zruinovalo ostatných výrobcov. Nikotín je pritom viac návykový ako heroín,“ dodal Justin. Pripravovaný druhý sólový album bývalého speváka chlapčenskej skupiny N´Sync s názvom FutureSex: LoveSounds sa na trhu objaví už 11. septembra. Podľa všetkého to bude veľký hit. Jeho najväčší rival, anglický spevák Robbie Williams, totiž odložil premiéru svojho najnovšieho kúska s názvom 1974 na neskôr.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu