Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Justin a Cameron sa zasnúbili

Odvedie si Justin čoskoro Cameron i k oltáru? Zobraziť galériu (18)
Odvedie si Justin čoskoro Cameron i k oltáru?

LOS ANGELES - Cameron Diaz (32) pôjde pod čepiec. Hollywoodska herečka údajne podľahla ponukám svojho priateľa speváka Justina Timberlaka (23) a súhlasila, že sa v tomto roku za svojho mladšieho milenca vydá.

Cameron sa už na verejnosti ukazuje aj s novým diamantovým prsteňom, ktorý od Justina dostala k zásnubám. Správu o zásnubách zrejme čoskoro oznámia i oficiálne, pretože Justin už svoju budúcu manželku pozval na večeru s priateľmi, kde zásnuby oslávili.

Podľa britského denníka The Sun sa Justin a Cameron rozhodli svoj vzťah, ktorý začal v apríli 2003, posunúť na vyššiu úroveň počas spoločne strávených Vianoc. "Justin a Cameron sú naozaj šťastní. Počas sviatkov spolu strávili veľa času a rozhodli sa, že je ten správny čas na zásnuby. Justin minul na zásnubný prsteň celý majetok a Cameron bola nadšená," tvrdí blízky priateľ prominentného páru.

Zdá sa, že rok 2005 bude naozaj bohatý na prominentné svadby. Počas Vianoc sa totiž zasnúbili aj herec Jude Law so Siennou Miller a modelka Heidi Klum prijala ponuku na sobáš od speváka Seala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu