Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Justin: Chce všetko zadarmo

Justin Timberlake Zobraziť galériu (9)
Justin Timberlake

LOS ANGELES - Kto by to na neho povedal? Americký spevák Justin Timberlake (25) zarába milióny dolárov, napriek tomu si však rád odnáša veci z obchodov zadarmo. Trpezlivosť však došla jednému z majiteľov, ktorý speváka neváhal označiť za príživníka.

Majiteľom poškodeného športového obchodu je americký snoubordový šampión Danny Kass. Priateľ herečky Cameron Diaz (33) si u tohto predajcu dal zabaliť oblečenie za 30 000 dolárov a pokojne odkráčal bez zaplatenia. Kassa spevákov postoj poriadne rozčúlil. „Boli by ste z toho prekvapení. Ten chlapík predal milióny platní, a ešte si berie oblečenie zadarmo,“ soptil Kass.

Justin si podľa neho myslí, že hviezda jeho formátu nemusí platiť za nič - veď urobil Kassovi reklamu...! Tento príživnícky postoj však môže vyvrátiť druhá možnosť. Justin možno čaká, že to za neho zaplatí jeho milovaná Cameron, ktorá je druhou najlepšie zarábajúcou herečkou Hollywoodu. Okrem žgrloša sa však bývalý člen N´Sync hrá v poslednom čase aj na manželského poradcu. Po správach o problémoch jeho expriateľky Britney Spears sa jej rozhodol zavolať. „Si šťastná?“ opýtal sa 24-ročnej speváčky. Keď mu vyhýbavo odpovedala, poradil jej rozchod s problematickým manželom Kevinom Federlinom. „Manželstvo by ťa malo tešiť a nie vyčerpávať,“ povedal jej Justin. Ktovie, či si za svoju radu nevypýtal aj honorár. Aby mal z čoho zaplatiť Dannymu Kassovi za „vypožičaný“ tovar.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu