Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Ľudia skritizovali rodičov za bizarný spôsob odhalenia pohlavia bábätka: Veď to vyzerá ako miesto vraždy!

(Zdroj: TikTok/themajorkeyes)

USA – Odhalenie pohlavia bábätka patrí v dnešnej dobe k obľúbeným internetovým trendom. Lauren a Christopher, rodičia dvoch dcér z USA, sa chceli dozvedieť, akého pohlavie bude mať ich tretie dieťa. Keď prišlo na odhalenie, vedeli, že ich oslava musí byť jedinečná. Ľudia však tvrdia, že horšiu oslavu ešte nevideli. Keď uvidíte zábery, pochopíte.

Lauren a Christopher, oblečení od hlavy po päty v bielom oblečení, stáli pred úžasnými kulisami na západe Ameriky. Ich dve dcéry, desaťročná Kennedy a štvorročná McKenna, stáli medzi nimi na veľkej bielej plachte a nad hlavami držali priehľadný dáždnik. Rodičia držali v rukách vedro a stáli nad svojimi dcérami, ktoré sa pozerali dolu a pripravovali sa na to, čo príde. Potom prišlo skutočné odhalenie pohlavia – obidve deti rodičia poliali farbou. Väčšinou je zvykom, že ak sa narodí dievčatko používa sa ružová farba, a ak chlapec, tak modrá. Konečne nastal ten veľký okamih, keď Lauren a Christopher vyliali obsah vedier na svoje deti, no zistili, že farba vo vedre bola červená. 

@themajorkeyes Replying to @Coaching with Dionne Its actually Magenta Pink Paint revealing our 3rd girl. 💓 #genderreveal #uniquegenderreveal #babyreveal #intimategenderreveal #babygenderreveal ♬ Daughters - John Mayer

Lauren v podcaste neskôr vysvetlila, prečo sa rozhodla do odhalenia pohlavia zapojiť aj svoje deti. „Dievčatá milujú vytvárať umenie s farbami, je to ich obľúbená vec. Takže sme to chceli zahrnúť do odhalenia, aby sa cítili ako jeho súčasť, a vznikli tak super fotky,“ prezradila. Zatiaľ čo rodina bola nadšená, že čakajú ďalšie dievčatko, ostatní na internete boli z celého odhalenia pohlavia veľmi zmätení. Niektorí sa domnievali, že červená farba (ktorá bola v skutočnosti purpurovo-ružová) mala temnejší význam, než sa na prvý pohľad zdá. 

„Červená farba má symbolizovať zlomené srdce otca, keďže to nie je to chlapec?“ uviedol jeden z komentujúcich. „Vyzerá to ako miesto vraždy,“ napísala druhá osoba. No našli sa aj takí, ktorí páru zablahoželali. „Myslím si, že je to milé a každý, kto si myslí, že farba je červená, si musí jednoznačne skontrolovať oči,“ znel jeden z komentárov. „Myslím, že ľudia si musia uvedomiť, že kamery zachytávajú aj rôzne tóny farieb, takže naživo to mohlo vyzerať oveľa ružovejšie,“ dodal ďalší. 

Viac o téme: RodičiaOdhalenie pohlavia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu