Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Turista v Splite ignoroval dopravné značenia: Trpko na to doplatil! Pozrite, čo mu domáci spravili s autom

(Zdroj: Facebook/Prometne zgode i nezgode)

SPLIT – Ak sa chystáte cestovať na dovolenku autom, buďte pri dodržiavaní dopravných predpisov v zahraničí opatrní. V opačnom prípade môžete dopadnúť ako tento maďarský turista v chorvátskom Splite, ktorý porušil niekoľko predpisov a trpko na to doplatil.

Na Facebooku na stránke s názvom Prometne zgode i nezgode sa objavili zábery vozidla s maďarskou poznávacou značkou. Ako informuje popis, neznámy vodič zaparkoval svoje vozidla na jednej z ulíc chorvátskeho Splitu. Zdá sa však, že ignoroval niekoľko dopravných značiek, na čo patrične doplatil. „Aby sa sem dostal, musel Maďar ignorovať dve dopravné značky a vstúpiť do označenej pešej zóny v samom centre mesta,“ píše sa v príspevku.

 

Da bi došao do ovdje Mađar je morao ignorirati 2 znaka zabrane prometa i ući u obilježenu pješačku zonu u samom centru grada. I onda mu je netko sredio gume 🧐 Jutros u Splitu

Posted by Prometne zgode i nezgode on Saturday, July 27, 2024

Na jednom zo záberov dokonca vidno, že na vozidle niekto prepichol gumy. Nezodpovedný dovolenkár sa tak ľahko z miesta pravdepodobne nedostane. Viacero komentujúcich vyjadrilo svoju radosť nad skutkom neznámeho páchateľa, pretože majú plné zuby turistov, ktorí nerešpektujú dopravné značenia.

„Takto sa to robí s arogantnými turistami,“ napísala jedna z komentujúcich. „Bravo,“ pridal sa druhý. „To znamená, že mu dotyčný nájomca povedal, že môže a že mu nikto nevypíše pokutu,“ argumentoval iný komentujúci. „Tak mu treba,“ dodal štvrtý. „Nie je to až také zlé,“ uzavrel ďalší komentujúci.

Viac o téme: ParkovanieTuristaSplitPrepichnuté pneumatiky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu