Utorok10. september 2024, meniny má Oleg, zajtra Bystrík

Hrôzostrašný prípad: Malé dievčatko (†2) zomieralo v rozpálenom aute, zatiaľ čo jej otec sa hral doma videohry!

Malé 2-ročné dievčatko nechal otec v aute viac ako 3 hodiny
Malé 2-ročné dievčatko nechal otec v aute viac ako 3 hodiny (Zdroj: Facebook/Listen to our Kids)

ARIZONA – Trojnásobný otec Christopher Scholtes (37) si zrejme svoje posledné rozhodnutie do smrti neodpustí. V rozpálenom aute, kde teplota dosahovala až 43 stupňov Celzia nechal spať malú dcérku (†2). Tú sa aj napriek snahe zdravotníckeho personálu nepodarilo už zachrániť.

Tragický prípad, ktorý sa odohral 9. júla v americkom štáte Arizona otriasol aj verejnosťou. Otec troch krásnych dcér nechal spať najmladšiu z nich v aute údajne aby ju nezobudil a šiel sa domov hrať videohry. Podľa dostupných informácií mal Christopher Scholtes prísť domov okolo obeda. Keď zistil, že ich dcérka v aute zaspala, nechal motor naštartovaný so zapnutou klimatizáciou. Tá sa ale z nejakého dôvodu po čase vypla a dieťa zomieralo v neuveriteľnej horúčave, informoval New York Post.

Tlačová konferencia na pôde SNG k odvolaniu generálnej riaditeľky Alexandry Kusej (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Dievčatko v aute si všimla až matka, ktorá sa o štvrtej popoludní vracala z práce. Po privolaní rýchlej zdravotníckej pomoci sa Erika pokúšala o resuscitáciu aj sama, no neúspešne. Malé dievčatko aj napriek snahe lekárov a prevezeniu do najbližšej nemocnice zomrelo. V sanitke ešte manželka napísala manželovi zdrvujúcu správu: „Koľkokrát som ti povedala, že nemáš deti nechávať v aute?!“ No po tejto správe nasledovala už len tá, ktorú človek nechce čítať ani v najhoršom sne. „Stratili sme ju. Bola tak dokonalá!“

 

“IF CPS WOULD HAVE TAKEN AWAY MY LITTLE SISTERS WHEN I WAS TAKEN AWAY NONE OF THIS WOULD HAVE HAPPENED!” The 16 year...

Posted by Listen to our Kids on Saturday, August 3, 2024

Otec dievčatka polícii tvrdil, že si myslel, že dcérku nechal v aute maximálne 30 minút. Vyšetrovanie ale dokázalo, že dievčatko bolo v aute zavreté najmenej tri hodiny. Pri súde Christopherovi nepomohol ani fakt, že jeho staršie dcéry uviedli, že ich v aute nechával pravidelne. Christopher tak čelí obvineniu z vraždy druhého stupňa ako aj z týrania dieťaťa. Na žiadosť manželky bol ale prepustený z väzby a čaká ho vyšetrovanie na slobode. Manželka súdu tvrdila, že chce aby bol Christopher pri nej a trúchlil spolu s nimi. Súd žiadosti vyhovel aj na základe faktu, že jej manžel nie je pre okolie nebezpečný. „Bola to od neho veľká chyba ale nespravil to úmyselne, chcem aby dievčatá videli svojho otca a nemuseli tak čeliť ďalšej strate,“ dodala zdrvená matka.

Viac o téme: ArizonaRozpálené autoSmrť v auteChristopher Scholtes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu