Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Dovolenkárka rozzúrila Chorvátov: Šialený dôvod, prečo nemôže zaplatiť pokuty! Toto by v Nemecku nespravila

(Zdroj: Facebook/Prometne zgode i nezgode)

MAKARSKÁ – Ak sa na dovolenku chystáte autom, nezabudnite rešpektovať tamojšie dopravné značky a pravidlá, obzvlášť tie, ktoré sa týkajú parkovania. Dovolenkárka na parkovisku v chorvátskom meste Makarská sa na vlastnej koži presvedčila o tom, že ignorancia sa nevypláca.

Na facebookovej stránke s názvom Prometne zgode i nezgode boli zverejnené fotografie vozidla s poľskou registráciou na parkovisku v Makarskej. Zdá sa, že vodička porušila tamojšie dopravné predpisy, pretože za stieračom sa jej nakopili početné lístky s pokutami za nelegálne parkovanie. „Poľka nazhromaždila celú zbierku. Hovorí, že nemôže platiť kartou a prosí, aby ju nepokutovali. Nenapadne ju pohnúť vozidlom,“ informuje príspevok.

 

Poljakinja je nakupila cijelu kolekciju. Kaže da ne uspijeva platiti karticom i moli da više ne dobiva. Ne pada joj na pamet pomaknuti vozilo... Makarska

Posted by Prometne zgode i nezgode on Monday, July 15, 2024

Ľudia v komentároch však pre túto dovolenkárku nemali pochopenie. „Počkajte ju na hraniciach, nenechajte ju prejsť, kým nezaplatí. Potom uvidíte, ako začne používať kartu,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Miestni platia všetko a cudzinci to obchádzajú, potom naša polícia z nervozity pokutuje nás,“ dodal. „Vidím, že má lístok z roku 2023, čo znamená, že vozidlo tam stojí takmer rok,“ skonštatoval druhý.

Tretí uviedol, že drzosť turistov v Chorvátsku sa vymyká miere. „Zabavte jej vozidlo, kým nezaplatí. Zachovala by sa tak aj napríklad v Nemecku? Drzosť cudzincov v Chorvátsku je hnusná a brutálna,“ napísal v komentári. „Všetci sa tvária, že sú múdri, keď prídu do Chorvátska. Zabavte jej auto, zinkasujte niekoľkotisícovú pokutu a uvidíte, ako bude rozmýšľať nabudúce,“ dodal štvrtý.

Viac o téme: ParkovanieChorvátskoPoľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu