Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

Tentoraz zašiel Trump priďaleko: Oplzlý sexuálny útok proti Harrisovej! Bol to podpásový úder

Exprezident USA Donald Trump
Exprezident USA Donald Trump (Zdroj: SITA/AP Photo/Evan Vucci)

WASHINGTON - Tento útok dosiahol novú úroveň – aj podľa štandardov Donalda Trumpa. Exprezident zaútočil na svoju demokratickú protikandidátku Kamalu Harrisovú verbálnym útokom sexuálneho charakteru, ktorý bol podpásový.

Donald Trump chce byť začiatkom novembra 2024 druhýkrát zvolený za prezidenta USA. Jeho súperkou je Kamala Harrisová po tom, čo z pretekov odstúpil úradujúci americký prezident Joe Biden. Zdá sa však, že pre Trumpa momentálne nejde všetko hladko: Harrisová bol nedávno pred ním v niekoľkých prieskumoch. Sám vyvolal rozruch bizarnými útokmi a vystúpeniami. Pri slovnom útoku na Kamalu Harrisovú sa teraz opäť poriadne pozabudol.

archívne video

Bývalý americký prezident Donald Trump si bol zahrať svoj obľúbený golf (Zdroj: Profimedia)

Vulgárny útok

Je to neuveriteľný prešľap: Trump zdieľal na platforme Truth Social, ktorú sám spoluzaložil, príspevok iného používateľa, ktorý naznačil, že sexuálne služby mohli pomôcť Harrisovej politickej kariére.

  • V príspevku je zobrazená staršia fotografia Kamaly Harrisovej. Stojí vedľa bývalej americkej ministerky zahraničných vecí a prezidentskej kandidátky Hillary Clintonovej, ktorá v roku 2016 kandidovala proti Trumpovi. K tomu je pripojený komentár: "Je zaujímavé, ako rozdielne ovplyvnili orálne sexuálne služby (blowjobs) ich kariéry..."
  • Hrubá poznámka naráža na sexuálny škandál, do ktorého bol zapletený Clintonovej manžel Bill počas jeho prezidentského obdobia (1993 - 2001).
  • Trumpovi podporovatelia naopak šíria úplne nepodložené tvrdenia o Harrisovej, podľa ktorých jej romantický vzťah s vplyvným politikom v Kalifornii v 90. rokoch mohol pomôcť v kariére.

Donald Trump už Harrisovú nazval „bláznivou“ a „hlúpou“

Trump príspevok nenapísal sám. Fakt, že to zdieľal na svojom oficiálnom sociálnom účte Truth, je ale stále pozoruhodný. Republikán pravidelne očierňuje svoju demokratickú súperku v prezidentskom súboji.

  • Trump počas vystúpení opakovane nazýval Harrisovú „bláznivou“ a „hlúpou“.
  • Exprezident zaútočil na Harrisovú aj kvôli jej farbe pleti a pôvodu, pričom okrem iného tvrdil, že 59-ročná žena „pred niekoľkými rokmi náhle sčernela“.
  • Niekoľko republikánov nedávno verejne odporučilo Trumpovi, aby robil menej osobných útokov proti Harrisovej a namiesto toho uviedol viac podstatných bodov.
  • Trump však povedal: "Verím, že mám právo na ňu osobne zaútočiť.
Viac o téme: Donald TrumpKamala HarrisováPrezidentské voľby USA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu