Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Dovolenka v Chorvátsku sa zmenila na hrôzu! Po príchode na ubytovanie prišiel ŠOK: Ocitli sa na ulici

(Zdroj: Getty Images)

ZÁHREB - Letná dovolenka sa razom zmenila na najhorší zážitok v živote. Namiesto krásneho ubytovania v Chorvátku v blízkosti mora sa ocitli na ulici. Teraz hľadajú strechu nad hlavou.

Partia ôsmych kamarátov sa rozhodla, že si leto užije v obľúbenej destinácií Slovákov v Chorvátsku. Namiesto cestovnej kancelárie sa rozhodli, že sa pokúsia si ubytovanie zohnať sami, čo sa im aj podarilo. Spoločne sa tak tešili na dlhoočakávaný výlet k moru. To, čo však prišlo, nečakali ani v najhoršom sne.

Dovolenkárov v Chorvátsku vo večerných hodinách vystrašil požiar. (Zdroj: Tip čitateľa )

Partia kamarátov sa dopravili na dovolenku do Chorvátska k zaplatenému a zarezervovanému ubytovaniu. Ich vytúžený dom však nikde nevideli. V skutočnosti totiž naleteli podvodníkovi, ktorý im predal neexistujúce ubytovanie.

"Partia 8 ľúdí ostala bez ubytovania. Dojednané ubytovanie bol podvod. Nájde sa niekto, prosím, kto má voľné od.1.8.-4.8," prosí Denisa na sociálnej sieti. Mnohí sa spojili a žene v núdzi začali ponúkať rôzne ubytovania, aby neskončili ďaleko od domova na ulici. Podvodníkov na sociálnej sieti neustále pribúda a preto by ste mali byť ostražití, čo si rezervujete a využiť radšej služby overených stránok na ubytovania.

Viac o téme: DovolenkaUbytovanieChorvátsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu