Nedeľa20. október 2024, meniny má Vendelín, zajtra Uršuľa

Otec Liama Paynea (†31) prišiel na miesto, kde zomrel jeho syn: Bol aj na osudnom balkóne!

Liam Payne Zobraziť galériu (2)
Liam Payne (Zdroj: SITA/elCanciller)

BUENOS AIRES - Najťažšie chvíle života! Práve to aktuálne prežíva otec Liama Paynea (†31). V týchto dňoch totiž musel priletieť z Veľkej Británie do Argentíny... No nie kvôli oddychu, ale kvôli identifikácii tela svojho syna. Ten v uplynulých dňoch zomrel po páde z 3. poschodia. A Geoff Payne bol aj na osudnom balkóne!

Hudobný svet zasiahla v noci zo stredy na štvrtok smutná správa o tragickom úmrtí speváka Liama Paynea zo skupiny One Direction. Zomrel po páde z tretieho poschodia, konkrétne z balkóna svojej hotelovej izby. Na miesto tragédie v týchto dňoch doletel z Veľkej Británie jeho otec Geoff Payne. A čakali ho najťažšie chvíle jeho života. 

Musel totiž identifikovať telo svojho nebohého syna. Ako informuje BBC, navštívil aj hotel, v ktorom Liam strávil posledné chvíle svojho života. Dokonca sa postavil aj na osudný balkón, z ktorého spadol. Nasledne sa poďakoval všetkým fanúšikom a pred hotelom, pri vytvorenom "pamätníku" zapálil na synovu pamiatku sviečku. 

Fanúšikovia sa počas toho snažili vytvoriť stenu a zablokovať paparazzom výhľad, aby pánovi Payneovi dopriali súkromie. Práve o to rodina žiadala, napriek tomu návštevu Geoffa Paynea vysielala argentínska televízia. 

Viac o téme: Liam Payne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu