Štvrtok17. október 2024, meniny má Hedviga, zajtra Lukáš

Smrť Liama Paynea (†31) šokovala nielen fanúšikov: Emotívne odkazy mu do neba poslali mnohé slávne osobnosti!

Liam Payne
Liam Payne (Zdroj: Profimedia)

BUENOS AIRES - Fanúšikovia skupiny One Direction sa v posledných hodinách spamätávajú zo správy o smrti speváka Liama Paynea (†31). Na sociálnych sieťach sa však okrem nich s hudobníkom lúčia aj mnohé slávny osobnosti, ktoré mu poslali do neba emotívne odkazy.

Tragická smrť svetoznámeho speváka zaskočila celý hudobný svet. Payne zomrel v Buenos Aires po páde z tretieho poschodia hotela Palermo a jeho zranenia boli podľa správ z miesta nezlúčiteľné so životom.

Okrem jeho fanúšikov táto správa zasiahla aj množstvo známych osobností, ktoré sa s ním lúčili na sociálnych sieťach. Jedným z nich bol aj jeho kolega - spevák Charlie Puth. „Som v šoku. Liam bol ku mne veľmi milý. Bol jedným z prvých veľkých umelcov, s ktorými som pracoval. Nemôžem tomu uveriť," napísal Puth, ktorý pridal aj ich spoločnú fotku.

Jeho smrť sa dotkla aj ďalšieho hudobníka menom Zedd, ktorý s ním spolupracoval na piesni Get Low. „Odpočívaj v pokoji. Nemôžem uveriť, že je to pravda," uviedol spomínaný DJ.

„Vždy sme sa vedeli dobre zasmiať, vždy to boli len krátke stretnutia, ale väčšinou to bolo o tom, ako neznesiteľne úžasne vyzerali jeho vlasy, o starých časoch a o turné, na ktorom sme boli spoločne. Zdieľal rovnakú vášeň, ako ja a vidieť, ako jeho mladý život skončil, je zdrvujúce hlavne kvôli jeho rodine a synovi Bearovi. Odpočívaj v pokoji," napísal Olly Murs.

„Správa o smrti Liama Paynea je pre mňa veľmi smutná. Úprimnú sústrasť rodine. Odpočívaj v pokoji kamarát," uviedla Paris Hilton.

Viac o téme: Liam Payne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu