Streda23. október 2024, meniny má Alojzia, zajtra Kvetoslava

Smrť záchranára z Pobrežnej hliadky zarmútila aj jeho kolegov: Smutné slová Hasselhoffa... Zachránil mi život!

(Zdroj: National Broadcasting Company (NBC))

LOS ANGELES - Včerajšie správy o smrti hviezdy Pobrežnej hliadky zasiahli mnohých fanúšikov. Okrem nich však zarmútili aj jeho bývalých kolegov, ktorí mu do neba poslali dojemné odkazy.

Americký herec, ktorého si fanúšikovia zamilovali v legendárnom seriáli Pobrežná hliadka, bojoval dlhé roky s Parkinsonovou chorobou. Počas včerajšieho dňa sa však verejnosť dozvedela smutnú správu o jeho smrti.

K tej sa už stihli vyjadriť aj jeho bývalí kolegovia zo spomínaného seriálu. Hviezdny David Hasselhoff pre New York Post povedal, že mu niekoľkokrát zachránil život. „Newman bol bojovník... 4-krát mi doslova zachránil život. Bol to úžasný muž. Nikdy sa nebál vody. Pamätám si, že som ho v niekoľkých epizódach usmerňoval a bol veľmi dobrý. Stal sa z neho výborný herec. Bude nám všetkým chýbať," povedal Hasselhoff.

Na herca si rovnako zaspomínala aj Nicole Eggert, ktorá stvárnila postavu Summer. „Bol pre nás všetkých inšpiráciou. Jeho vedomosti, schopnosti a vôľa zdieľať jeho dlhý boj s Parkinsonovou chorobou... Bol naozaj silným človekom. Pláže už nikdy nebudú rovnaké a moje srdce je v týchto ťažkých časoch s jeho rodinou. Dúfam, že odpočíva v pokoji a pokračuje v chytaní vĺn," uviedla Eggert pre New York Post.

Viac o téme: Michael Newman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu