Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Smutná správa: Zomrel legendárny hudobník (†70)… Prehral boj s rakovinou!

(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Začiatok tohto týždňa priniesol veľmi smutnú správu. Vo veku 70 rokov totiž tento svet navždy opustil slávny gitarista Freddie Salem, ktorý sa preslávil hlavne pôsobením v skupine The Outlaws.

Freddie Salem počas svojej kariéry pôsobil vo viacerých kapelách, avšak tou najznámejšou je skupina The Outlaws. Tá sa preslávila viacerými hitmi a rovnako aj tým, že bola súčasťou legendárneho turné The Rolling Stones z roku 1978.

V pondelok sa však fanúšikovia dozvedeli veľmi smutnú správu. Salem totiž vo veku 70 rokov zomrel, o čom informovala spomínaná skupina na sociálnej sieti Facebook. Podľa slov The Outlaws boli príčinou jeho smrti komplikácie spojené s rakovinou. 

„S ťažkým srdcom musíme fanúšikom Outlaws oznámiť, že náš bývalý gitarista Freddie Salem zomrel. Freddie podľahol komplikáciám, ktoré súviseli s rakovinou. Navždy si ho budeme pamätať ako priateľského človeka s vášňou pre hudbu. Prvýkrát sa objavil na albume Playin’ to Win a podieľal sa na ďalších štyroch albumoch. Bol to elektrizujúci umelec a hudobník a bude nám veľmi chýbať," uviedla kapela.

 

It’s with a heavy heart that we have to tell Outlaws fans about the passing of our former guitarist Freddie Salem....

Posted by Outlaws on Monday, September 23, 2024

 

Viac o téme: Freddie Salem
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu