Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Šokujúce slová slávneho hudobníka: Verejne priznal neveru a narodenie nemanželského dieťaťa!

Dave Groh Zobraziť galériu (3)
Dave Groh (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký hudobník Dave Grohl (55) počas včerajšieho dňa šokoval fanúšikov na sociálnych sieťach. Tam totiž priznal, že bol svojej dlhoročnej manželke Jordyn Blum (48) neverný a navyše sa mu narodila nemanželská dcéra.

Dave Grohl sa počas svojej kariéry preslávil svojím pôsobením v kapele Nirvana. Po smrti Kurta Cobaina a jej rozpade založil ďalšiu známu skupinu Foo Fighters, v ktorej pôsobí dodnes. Momentálne však musí riešiť oveľa vážnejšie veci, než je hudobná kariéra. 

Jeho manželstvo si totiž momentálne prechádza obrovskou krízou. Na sociálnej sieti Instagram totiž priznal, že bol svojej manželke Jordyn Blum neverný a aby toho nebolo málo, tak mu jeho milenka porodila nemanželské dieťa. 

„Nedávno som sa stal otcom dcéry, ktorá nepochádza z môjho manželstva. Plánujem byť milujúcim otcom. Moju manželku a deti stále ľúbim a urobím všetko preto, aby som si získal ich dôveru a odpustenie," napísal Grohl.

Hudobník žiadne detaily o svojej milenke neprezradil. So svojou manželkou sa zoznámil v roku 2001 a o 2 roky neskôr si povedali svoje áno. Počas ich vzťahu sa im narodili 3 deti - dcéry Violet Maye (18), Harper Willow (15) a Ophelia Saint (10).

 Jordyn Blum, Dave Grohl
Zobraziť galériu (3)
Jordyn Blum, Dave Grohl  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Dave Grohl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu