Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Manželka známeho herca podala žiadosť o rozvod: Mal mať pomer s kolegyňou!

(Zdroj: GettyImages)

LOS ANGELES - Pred pár dňami sa na verejnosť dostali informácie, že manželka známeho herca Joeyho Lawrencea (48) - Samantha Cope podala po dvoch rokoch vzťahu žiadosť rozvod. Podľa najnovších správ však mala byť dôvodom jej nečakaného rozhodnutia nevera, keďže Lawrence mal mať pomer s jeho kolegyňou Melinou Alves.

Počas tohto týždňa zverejnil magazín Page Six súdne dokumenty, v ktorých žiadala manželka Joeyho Lawrencea o rozvod. Ako dôvod mala uviesť neprekonateľné rozdiely, avšak podľa najnovších informácií mohla byť na vine aj nevera známeho herca. 

O rozvod totiž požiadal aj manžel brazílskej herečky Meliny Alves, ktorý vo svojom návrhu, ktorý sa dostal do rúk TMZ uviedol, že mu mala byť neverná práve s Lawrenceom. Herecká dvojica sa spolu stretla počas natáčania pripravovaného vianočného filmu Socked in for Christmas, v ktorom sa obaja objavia. 

Podľa slov dnes už zrejme bývalého partnera Alves mal na ich pomer prísť v marci. Lawrenceova manželka mala v dokumentoch uviesť, že si dali definitívne zbohom 7. júna. Lawrence a jeho manželka majú navyše aj spoločné dieťa - dcéru Dylan Rose (1) a Cope žiada, aby ju dostala do výhradnej starostlivosti. Ani jeden z hereckej dvojice sa k situácii zatiaľ nevyjadril.

Viac o téme: Joey LawrenceMelina Alves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu