Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Orlando Bloom je šťastný muž: Pikantné ODHALENIE Katy Perry... Za umyté riady ORÁLNY SEX!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hviezdnemu Orlandovi Bloomovi (47) by mohol závidieť nejeden muž. Katy Perry (39) totiž v v relácii Call Her Daddy prezradila, že dnes už od muža veľa neočakáva - ak umyje všetky riady, pozatvára dvierka na kuchyni a špajzi, tak... Dostane orálny sex!

Galéria: Katy Perry a jej módne kreácie

Katy Perry a Orlando Bloom tvoria šoubiznisový pár snov od roku 2016 a v roku 2020 sa im narodila dcérka Daisy Dove. Vzťah, napriek tomu, že stále nie sú manželmi, im perfektne funguje. A hviezdna speváčka prezradila aj možný dôvod. V najnovšej epizóde relácie Call Her Daddy priznala, že narcisti ju viac nepriťahujú a od muža toho nechce veľa. 

„Ak by som zišla dole a kuchyňa by bola čistá a umyl by všetky riady a zatvoril všetky dvere na kuchynskej linke a špajzi, nech je pripravenýna orálny sex,“ šokovala svojimi slovami hviezda. „To je doslova môj jazyk lásky, nepotrebujem červené Ferrari. Môžem si kúpiť červené Ferrari. Umy ten posratý riad. Vycucám ti penis - je to také ľahké!“ pokračovala Katy. 

Katy Perry a Orlando Bloom o svojom manželstve a sexuálnom živote otvorene hovorili už v minulosti. V roku 2021 napríklad herec pre The Guardian povedal, že on a Katy mali nedostatok sexu. Ako neskôr vysvetlil, dôvodom bola ich malá dcérka Daisy Dove, ktorá sa v tom čase narodila. 

Orlando Bloom je šťastný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Katy PerryOrlando Bloom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu