Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Známa herečka šokovala fanúšikov: Rozpadlo sa jej 21-ročné manželstvo!

(Zdroj: GettyImages)

LOS ANGELES - Americká herečka Leah Remini (54) oznámila len pred pár hodinami prekvapivú správu. Na sociálnych sieťach totiž informovala, že po 21 rokoch sa jej rozpadlo manželstvo s partnerom Angelom Paganom (56).

Leah Remini sa preslávila vo viacerých počinoch, avšak najznámejším je zrejme sitkom Dvaja z Queensu, kde si zahrala jednu z hlavných postáv. Okrem toho sa jej dlhé roky darilo aj v osobnom živote. Približne 28 rokov tvorila pár s Angelom Paganom, ktorého si v roku 2003 zobrala za manžela. O rok neskôr sa im narodil ich jediný potomok - dcéra Sofia. 

Na sociálnej sieti Instagram však herečka oznámila, že ich láske je koniec a po 21 rokoch je ich manželstvo minulosťou. V spoločnom príspevku uviedli, že sa počas rokov zmenili a okrem toho zverejnili aj spoločné fotky.

„Obaja sme sa zmenili ako ľudia a zvykli sme si hrať roly, ktoré nás už však nenaplňovali. Po veľkej snahe a zvažovaní sme sa rozhodli spraviť tento krok, ktorý odráža to, kým dnes sme. Dlhé roky sme boli pre seba najlepšími priateľmi. Stále budeme spoločne oslavovať, pozerať obľúbené programy a stretávať sa ako rodina. Teším sa, že si ďalej budeme vytvárať spoločné spomienky, avšak budeme to už robiť inou formou," uviedla dvojica.

Viac o téme: Leah Remini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu