Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Hviezda filmu Láska nebeská prekvapila fanúšikov: Rozvod po 12-tich rokoch manželstva!

Martine McCutcheon Zobraziť galériu (2)
Martine McCutcheon (Zdroj: Universal pictures)

LONDÝN – Známa herečka Martine McCutcheon (48) tvorila dlhých 18 rokov pár so svojím partnerom Jackom McManusom. Po 12-tich rokoch manželstva sa však ich vzťah rozpadol, o čom umelkyňa informovala na svojich sociálnych sieťach.

Martine McCutcheon predviedla svoje herecké umenie vo viacerých známych počinoch. Jej najslávnejšia úloha však prišla po boku Hugha Granta v známej romantickej komédii Láska nebeská. 

Dlhých 18 rokov prežívala ľúbostný príbeh aj v súkromí. Počas jej vzťahu s Jackom McManusom sa jej narodil aj jej jediný syn Rafferty (9), avšak ani ich spoločný potomok ich lásku nezachránil. Herečka totiž počas včerajšieho dňa na svojom profile na sociálnej sieti Instagram oznámila, že sa jej manžel rozhodol tento vzťah ukončiť. 

„Po dlhom a dôkladnom zvážení sa Jack rozhodol, že bude pre nás najlepšie, keď sa po 18-tich rokoch rozídeme a ja som to akceptovala. Sme šťastní a požehnaní za nášho syna, ktorého šťastie bolo a aj bude našou najväčšou prioritou. Už navždy budeme rodičia nášho úžasného chlapca," napísala herečka. 

Hviezda filmu Láska nebeská
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.M.)

Viac o téme: Martine McCutcheon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu