Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Šokujúci rozvod známeho herca: Koniec po takmer 28 rokoch!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: GettyImages)

LOS ANGELES - Známy americký herec Joshua Malina (58) neprežíva práve najšťastnejšie obdobie. Na verejnosť sa totiž dostali správy o tom, že jeho manželka Melissa Merwin (61) podala po takmer 28 rokoch žiadosť o rozvod.

Joshua Malina sa so svojou manželkou zoznámil v roku 1992 vďaka spoločným známym. O 4 roky neskôr si dvojica povedala svoje áno a momentálne sú tak manželmi takmer 28 rokov. Ich vzťah je však podľa najnovších informácií minulosťou a hercova partnerka mala podať návrh na rozvod. 

Podľa súdnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať magazínu TMZ, majú byť dôvodom rozpadu ich vzťahu neprekonateľné rozdiely. Celý rozvod by mal trvať veľmi krátko, keďže ich dve deti - dcéra Isabel (26) a syn Avi (22) sú už dospelé. Merwin však od Malinu požaduje manželskú podporu.

Americký umelec sa počas svojej kariéry objavil vo viacerých známych počinoch. Svoj talent ukázal napríklad v seriáloch Sports Night, Západné krídlo, Scandal či Teória veľkého tresku a rovnako aj vo filmoch Letuška či The First Time.

Joshua Malina, Melissa Merwin
Zobraziť galériu (2)
Joshua Malina, Melissa Merwin  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Joshua Malina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu