Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Sklamaná Jennifer Lopez: Affleckovi bol ich vzťah ľahostajný… Manželstvo sa ani len nepokúšal zachrániť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Včerajší deň priniesol zrejme definitívnu bodku za nevydareným manželstvom Jennifer Lopez a Bena Afflecka. Slávna herečka a speváčka totiž podala žiadosť o rozvod. Podľa zdrojov z jej okolia je však poriadne sklamaná hlavne z toho, že sa jej partner ani len nepokúsil ich vzťah zachrániť.

O tom, že dvojica už má nachystané rozvodové papiere, sa hovorilo dlhšiu dobu. Verejnosť čakala už len na to, kedy ich slávny pár podá na súd a tento deň prišiel včera, teda presne 2 roky od ich veľkolepej svadobnej hostiny.

Momentálne je tak žiadosť o rozvod slávnej herečky veľmi pálčivou témou a vyjadrili sa k nej už aj ľudia z okolia Lopez. Tá je podľa nich sklamaná hlavne z toho, že Affleck sa vôbec nesnažil zachrániť ich vzťah.

„Rozhodla sa, že je čas sa pohnúť ďalej. Je veľmi sklamaná a smutná, ale Ben jej nedal žiadne signály, že chce, aby ich manželstvo pokračovalo. Neukázal žiadne odhodlanie, aby napravil ich vzťah. Zašlo do až do bodu, keď sa musela začať zaujímať len o seba. Veľmi sa snažila, aby to fungovalo a je to veľmi smutné," povedal jeden zo zdrojov pre magazín People.

Jennifer Lopez
Zobraziť galériu (2)
Jennifer Lopez  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer LopezBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu