Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Shannen Doherty (†53) VYHODILI z Čarodejníc kvôli kolegyni: Tá teraz ŠOKUJE... Dojemný odkaz do neba!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook Charmed)

LOS ANGELES - Informácia o úmrtí Shannen Doherty (†53) zasiahla celý svet. Okrem fanúšikov a blízkych, aj bývalých kolegov. Dokonca aj tých, ktorí s ňou mali osobný problém. Herečka Alyssa Milano (51), kvôli ktorej Shannen skončila v seriáli Čarodejnice, vydala šokujúce vyhlásenie... Vraj k nej vždy vzhliadala!

O sporoch predstaviteliek Prue a Phoebe z Čarodejníc sa hovorí už roky. Už keď sa seriál začal natáčať, Shannen mala povesť tej, ktorá sústavne mešká na natáčanie, je ľahostajná a má otrasný prístup. Alyssa Milano sa preto vraj vyhrážala tvorcom, že ich zažaluje kvôli nepriateľskému pracovnému prostrediu. A dala im ultimátum, že buď odíde ona alebo Shannen. 

V tretej sérii napokon filmári Prue nechali zomrieť. Spor si v decembri minulého roka Shannen a tretia seriálová sestra Holly Marie Combs pripomenuli v podcaste Let's Be Clear. A Doherty priznala, že to vnímala ako veľkú krivdu. „Zhruba rok po tom všetkom som si v mozgu stále všetko prehrávala a usilovala som sa prísť na to, kedy som sa k nej údajne zle správala. Nenašla som žiaden taký moment,“ uviedla. 

Postupom rokov to vraj celé prijala, no nie je to to isté, ako odpustenie. O to väčší šok prišiel po Shanneninej smrti. Kolegyňa, ktorá sa postarala o jej vyhadzov zo seriálu sa vyjadrila pre magazín People. A jej slová mnohých prekvapia. „Nie je tajomstvom, že sme so Shannen mali komplikovaný vzťah. Bola ale osobou, ktorú som hlboko rešpektovala a obdivovala,“ uviedla Alyssa Milano a dodala: „Bola to talentovaná herečka, ktorú mnohí milovali a svet je bez nej chudobnejší. Úprimnú sústrasť všetkým, ktorí ju milovali.“

Shannen Doherty (†53) VYHODILI
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook Charmed)

Viac o téme: Alyssa MilanoShannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu