Piatok18. október 2024, meniny má Lukáš, zajtra Kristián

Nekonečný ROZVOD Brendy (†53) z Beverly Hills: Veľký ZVRAT len deň pred smrťou!

(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Pred necelým mesiacom obleteli svet mrazivé slová Shannen Doherty (†53), ktorá tvrdila, že jej ex úmyselne naťahuje rozvod, aby jej nemusel platiť. Vraj dúfal, že zomrie... To sa, nanešťastie v sobotu stalo skutočnosťou. Aktuálne sa však prevalilo, že len deň pred úmrtím urobila herečka dôležitý krok!

Shannen Doherty posledné roky roky zvádzala ťažký boj s rakovinou v poslednom štádiu. V tomto náročnom období sa navyše rozvádzala aj s manželom Kurtom Iswarienkom (49). Približne pred mesiacom sme na Topkách priniesli jej mrazivé slová, ktoré sú zapísané v súdnych dokumentoch. Herečka totiž žiadala o manželskú podporu a podľa jej slov, jej ex rozvod schválne naťahoval. 

Galéria: Shannen Doherty bojuje s rakovinou

„Jednoducho nie je správne, že Kurtovi bolo dovolené predlžovať náš rozvod v nádeji, že zomriem skôr, ako mi bude musieť zaplatiť, zatiaľ čo on bude naďalej žiť svoj život a vyhýbať sa zodpovednosti voči svojej zmierajúcej manželke, s ktorou žil viac ako 11 rokov,“ uvádza sa v spomínaných dokumentoch. A napokon, bohužiaľ, došlo na jej slová. 

V sobotu herečka zomrela po dlhom boji so zákernou chorobou. Krátko potom však na verejnosť vyšli nové informácie. Magazín Page Six získal dokumenty, z ktorých vyplýva, že manželia sa pred jej skonom ešte stihli "dohodnúť". Shannen Doherty v piatok 12. júla, teda len deň pred smrťou, podpísala dokumenty, vďaka ktorým sa vzdáva manželskej podpory. Iswarienko dokumenty podpísal v sobotu, teda v deň Shanneninho úmrtia.

 „Je vzájomným prianím a túžbou oboch strán previesť úplné, kompletné a konečné vysporiadanie všetkých ich príslušných majetkových záujmov, budúcich aj súčasných, týmto rozsudkom a... Úplne vyriešiť akékoľvek a všetky otázky týkajúce sa rozdelenia majetku, úhrady pohľadávok a/alebo úverov, manželskej podpory a poplatkov a nákladov na právne zastupovanie,“ píše sa v dokumentoch. 

Viac o téme: Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu