Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Doktor Shannen Doherty (†53) opísal posledné hodiny jej života: Z jeho slov sa tisnú slzy do očí!

Shannen Doherty Zobraziť galériu (2)
Shannen Doherty (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas víkendu zasiahla svet smutná správa o smrti legendárnej herečky Shannen Doherty (†53). Počas liečby bol jej oporou aj doktor Lawrence D. Piro, ktorý v emotívnej spovedi opísal, ako vyzerali jej posledné hodiny života.

V týchto  dňoch sa herecký svet spamätáva zo smrti slávnej herečky Shannen Doherty. O tejto smutnej udalosti informovali jej blízki v nedeľu a prostredníctvom sociálnych sietí sa s ňou rozlúčilo množstvo známych osobností.

V najnovšom rozhovore pre magazín People prehovoril o jej posledných chvíľach doktor Lawrence D. Piro, ktorý bol zároveň jej blízkym priateľom. Ten prezradil, že pri nej bola rodina a blízki priatelia a z jeho slov sa mnohým fanúšikom tisnú slzy do očí. 

„V posledných hodinách bola na mieste, na ktorom sa cítila veľmi komfortne. Bola obklopená jej veľmi blízkymi priateľmi. Tí jej dávali veľmi veľa starostlivosti a podpory. Bolo to smutné, avšak zároveň krásne a plné lásky. Najťažšie na tom bolo to, že nebola pripravená odísť, pretože milovala život," povedal Piro.

Shannen Doherty
Zobraziť galériu (2)
Shannen Doherty  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu