Piatok5. júl 2024, meniny má Cyril, Metod, zajtra Patrik, Patrícia

Vzhľad slávneho herca spôsobil veľký rozruch: Už sa na seba vôbec nepodobá… Fanúšikovia mu poriadne naložili!

Zac Efron Zobraziť galériu (2)
Zac Efron (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Fanúšikovia si servítku pred ústa rozhodne nedávali. Americký herec Zac Efron (36) v posledných rokoch vzbudzuje pozornosť kvôli radikálnej zmene jeho vzhľadu. Ten sa rieši opäť vďaka premiére jeho najnovšieho filmu a mnohí mu zaň poriadne naložili.

O tom, že sa americký herec poriadne zmenil, hovoria fanúšikovia už niekoľko rokov. Mnohí pritom špekulujú, že za to môžu ruky plastických chirurgov, avšak Efron to v minulosti pripisoval následkom zlomenej čeľuste, kvôli čomu sa mala zväčšiť jeho tvár a sánka.

Zac Efron
Zobraziť galériu (2)
Zac Efron  (Zdroj: SITA)

Jeho vzhľad sa najnovšie rieši opäť, pretože na konci júna mal premiéru film z dielne Netflixu - A Family Affair, v ktorom si Efron zahral po boku Nicole Kidman či Joey King. Denník New York Post si všimol, že na sociálnych sieťach fanúšikovia vôbec nešetrili kritikou.

„Čo sa stalo Zacovi Efronovi? Vyzerá ako úplne iný človek," napísal jeden z nich. „Bol si fešák, ale teraz vyzerá tvoja tvár divne," pridal sa ďalší. „Snažím sa pozrieť si ten film, ale je to veľmi ťažké. Čo sa pre Boha stalo s jeho tvárou? Na tento vzhľad si nikdy nezvyknem," doplnil fanúšik.

Kritike sa však nevyhla ani spomínaná Kidman. „Čo sa stalo s tvárami Nicole Kidman a Zaca Efrona? Vyzerajú ako voskové figuríny," napísal ďalší. „Milý film, ale vlasy Nicole a Zacova tvár sú veľmi rušivé," uviedol jeden z mnohých komentujúcich. 

Viac o téme: Zac Efron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu