Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Smutné slová hviezdy Sexu v meste: Otvorená spoveď o kariére… Rozhodnutie stať sa hercom trpko oľutoval!

John Corbett Zobraziť galériu (3)
John Corbett (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Pre mnohých hercov je úspešná kariéra prakticky jedinou dôležitou vecou v ich živote. Hviezda Sexu v meste John Corbett (63) však patrí medzi výnimky a v najnovšom rozhovore uviedol, že svoje rozhodnutie stať sa hercom ľutuje.

John Corbett sa zviditeľnil vo viacerých známych počinoch, ako sú napríklad filmová séria Moja tučná grécka svadba či Život s Helen. Najväčšiu slávu mu však prinieslo účinkovanie v seriáli Sex v meste.

John Corbett vo filme Moja tučná grécka svadba 3
Zobraziť galériu (3)
John Corbett vo filme Moja tučná grécka svadba 3  (Zdroj: SITA)

Takúto kariéru mu môže závidieť veľké množstvo jeho kolegov, avšak samotný Corbett v najnovšom rozhovore v podcaste Fly on the Wall prezradil, že rozhodnutie stať sa hercom ľutuje. Vekom si podľa neho totiž uvedomil, že jeho práca ho vôbec nenaplnila. 

„Momentálne som už v poslednej štvrtine môjho života a aj kariéry. To je fakt. Teraz môžem povedať, že som sa v mojom živote vybral zlou cestou. Celý čas mi hovoria, kde sa mám postaviť, čo mám povedať a obliecť si, ako sa mám ostrihať o podobne. Cítim sa ako bábka. Cítim sa ako pacient v čakárni, ktorý čaká na doktora. Pre mňa znamenali filmy presne to, pretože som nebol súčasťou kreatívneho procesu," uviedol herec. 

„Zarobil som veľa peňazí, bývam v krásnom dome. Ľudia za mnou chodia v reštauráciách. Ale vôbec som nebol kreatívny, nikdy som nenapísal ani jednu vetu. Nenapísal som vtip, ktorý by rozosmial ľudí. V tomto ohľade zostal môj život nenaplnený. Zažil som aj dobré časy, ale väčšinou som len sedel, čakal, kým mi zaklopú na dvere a povedia mi, aby som šiel pred kamery. Pre mňa je to strašne nudný život," doplnil Corbett.

John Corbett
Zobraziť galériu (3)
John Corbett  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: John Corbett
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu