Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Dovolenka Zaca Efrona sa zmenila na poriadnu drámu: Hviezdneho herca našli v bazéne… Skončil v nemocnici!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

IBIZA - Na túto dovolenku zrejme len tak nezabudne. Americký herec Zac Efron (36) si v nedávnom období užíval potulky po Európe, ktoré ho počas minulého týždňa zaviedli na španielsku Ibizu. Tam ho však museli nečakane previesť do nemocnice po tom, ako mal v bazéne menší incident.

Počas tohto leta si Zac Efron užíva zaslúženú dovolenku. V posledných mesiacoch totiž pracoval na výrobe a propagácii jeho nového filmu s názvom A Family Affair, kde si zahral po boku Nicole Kidman či Joey King.

Zac Efron
Zobraziť galériu (3)
Zac Efron  (Zdroj: SITA)

Počas minulého týždňa sa objavil na španielskom ostrove Ibiza, kde však musel byť počas piatka prevezený do nemocnice. Podľa informácií magazínu TMZ ho totiž našli zamestnanci luxusnej vily v bazéne, z ktorého ho museli vytiahnuť. 

Jeho hovorca však napokon povedal, že šlo len o malú nehodu počas plávania a nešlo o nič vážne. Herca mali následne v sobotu ráno prepustiť a o tom, že je v poriadku svedčí aj záber, ktorý pridal na svoj profil na sociálnej sieti Instagram. Na ňom ukázal, že už funguje úplne normálne a napísal, že je šťastný, zdravý a že všetkým ďakuje za ich starosť a priania k uzdraveniu. 

Dovolenka Zaca Efrona sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Z.E.)

Viac o téme: Zac Efron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu