Streda3. júl 2024, meniny má Miloslav, zajtra Prokop

Herecký svet sa lúči so zosnulou legendou (†88): Emotívne odkazy bývalých kolegov dojímajú fanúšikov!

Donald Sutherland
Donald Sutherland (Zdroj: Profimedia)

MIAMI - Včerajšia správa o smrti legendárneho herca Donalda Sutherlanda (†88) zarmútila fanúšikov po celom svete. S umelcom sa na sociálnych sieťach rozlúčilo aj množstvo jeho slávnych kolegov, ktorý si takto uctili jeho pamiatku.

Počas včerajšieho večera sme vás informovali o úmrtí legendárneho herca Donalda Sutherlanda. Ten zomrel po boji s dlhou chorobou, o čom informoval vo vyhlásení jeho syn. Sutherland sa počas svojej kariéry preslávil v mnohých slávnych počinoch, ako sú napríklad filmová séria Hry o život či seriál M*A*S*H.

Na sociálnych sieťach sa s ním lúči množstvo jeho kolegov, ktorí mu posielajú do neba emotívne odkazy. Jedným z nich je aj Will Smith, ktorý zverejnil na svojom profile na sociálnej sieti Instagram spoločné fotky.

Zo smutnej správy je zronená aj oscarová herečka Jane Fonda, ktorá si s ním zahrala vo filme Klute. Umelkyňa napísala, že so Sutherlandom zažila niekoľko výnimočných dobrodružstiev a táto informácie jej zlomila srdce. 

„Donald bol jeden z najmúdrejších hercov, s akými som pracovala. Mal úžasný mozog a veľké znalosti o mnohých veciach. Svoju inteligenciu kombinoval s citlivosťou a serióznosťou pri práci," napísala Helen Mirren vo vyhlásení, ktoré citoval magazín Variety„Milý, talentovaný a pozoruhodný muž. Odpočívaj v pokoji," napísal k spoločnej fotke Michael Douglas.

S hercom sa rozlúčil aj oficiálny profil spomínanej série Hry o život. „Od najmilšieho človeka na svete sme chceli, aby stvárnil skorumpovaného a neľútostného diktátora. On vďaka svojmu hereckému talentu vytvoril jednu z najpamätnejších postáv jeho kariéry. Sme poctení, že sme s ním mohli pracovať. Naše myšlienky sú s jeho rodinou," píše sa v príspevku. 

Viac o téme: Donald Sutherland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu