Pondelok1. júl 2024, meniny má Diana, zajtra Berta

SMRŤ herca (†88) z Hier o život zasiahla aj Belohorcovú: Poznali sa osobne... Boli SUSEDIA!

Donald Sutherland Zobraziť galériu (2)
Donald Sutherland (Zdroj: Instagram Z.B./Profimedia)

MIAMI - V piatok svet obletela smutná správa o smrti 88-ročného kanadského herca Donalda Sutherlanda. Toho verejnosť môže poznať z počinov Hry o život či M*A*S*H. Zuzana Belohorcová však mala možnosť hviezdu poznať aj osobne... Keď žila v Miami, boli susedia!

O tragickej udalosti informoval hercov syn. „S ťažkým srdcom vám oznamujem, že môj otec Donald Sutherland zomrel. Osobne si myslím, že jeden z nejvýraznejších hercov v histórii filmu,“ oznámil Kiefer. Smutná správa zasiahla celý svet, no o čosi viac bývalú slovenskú moderátorku Zuzanu Belohorcovú, ktorá istý čas žila v Miami. 

A práve tam mala možnosť hviezdu spoznať osobne. Boli totiž susedia z jedného domu. „Počas 12-ročného pôsobenia na Miami sme s mojím mužom a s deťmi mali možnosť spoznať a stretávať sa s mnohými známymi celosvetovými osobnosťami. Niektorých sme stretli náhodne, s niektorými sme boli susedia a stretávali sme sa pravidelne,“ informovala na sociálnej sieti Instagram. 

„S úžasným kanadským hercom Donaldom Sutherlandom a jeho pani manželkou sme boli susedia v Portofino Tower niekoľko rokov. Dokonca Vlastík pre neho niečo v jeho apartmáne rekonštruoval a vždy mu bol nápomocný, keď niečo potreboval sťahovať a poradiť,“ podelila sa o svoju skúsenosť s hercom Belohorcová. 

„Často sme sa stretli  vo fitku na 39. poschodí, či na bazéne sme prehodili pár slov... Vždy milý, usmiaty a pokorný. Dokonca vďaka Vlastovi mali moji milovaní rodičia možnosť pána Sutherlanda spoznať osobne, kedy ich pozval k sebe domov. Ďakujeme za krásne spomienky. Odpočívajte v pokoji. R.I.P. Donald Sutherland,“ dodala a pridala aj video, na ktorom jej otec ukazuje spoločnú fotku.

Viac o téme: Donald Sutherland
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu