Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Bývalý partner Taylor Swift prežíva obrovskú radosť: Hudobníkova priateľka oznámila zásnuby!

Matty Healy
Zobraziť galériu (3)
Matty Healy (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vyzerá to tak, že našiel tú pravú. Britský hudobník Matty Healy (35), ktorý mal v minulosti románik aj s Taylor Swift, sa podľa všetkého zasnúbil. Jeho partnerka - modelka Gabbriette Bechtel (26) totiž na sociálnych sieťach zverejnila zábery, na ktorom jej ruku zdobil už aj prsteň.

Matty Healy sa preslávil ako frontman kapely The 1975. Okrem toho ho však množstvo ľudí spoznalo aj vďaka tomu, že mal začiatkom minulého roka krátky románik s Taylor Swift. Ten však netrval dlho a hudobníčka je momentálne šťastná s hráčom amerického futbalu Travisom Kelcem.

Z ich rozchodu sa však pomerne rýchlo spamätal aj Healy. Toho už v septembri videli v spoločnosti americkej modelky Gabbriette Bechtel, s ktorou to zdá sa myslí naozaj vážne. Dvojica sa totiž v nedávnych dňoch zasnúbila.

Gabbriette Bechtel
Zobraziť galériu (3)
Gabbriette Bechtel  (Zdroj: SITA)

Bechtel totiž na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila zábery, na ktorých jej ruku zdobil zásnubný prsteň. Fanúšikovia okamžite začali dvojici gratulovať, avšak našli sa aj takí, ktorí si myslia, že ich láska vyhasne rovnako rýchlo, ako to bolo v prípade Healyho a Swift. 

Gabbriette Bechtel
Zobraziť galériu (3)
Gabbriette Bechtel  (Zdroj: Instagram G.B.)

Viac o téme: Matty HealyGabbriette Bechtel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu