Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

Zomrel známy český herec (†76): Vraj spáchal SAMOVRAŽDU!

Karel Heřmánek
Karel Heřmánek (Zdroj: ČT)

PRAHA - Dnes ráno Česko i Slovensko zasiahla smutná správa o smrti českého herca Karla Heřmánka. Rodina informovala o tom, že zomrel tragicky. Ďalšie zistenia poukázali na to, že vraj spáchal samovraždu!

Galéria: Karel Heřmánek

Ako sme vás na Topkách dnes ráno informovali, tragicky zomrel známy český herec Karel Heřmánek. Tento svet opustil vo veku 76 rokov. O jeho skone informovala jeho rodina prostredníctvom siete Facebook, no nič bližšie neuviedla. „Včera v popoludňajších hodinách nás tragicky opustil náš milovaný manžel, otecko a dedko Karel Heřmánek. Bolesť, ktorá nás zasiahla, je nesmierna. Ďakujeme za všetky prejavy sústrasti a prosíme o rešpektovanie súkromia," napísali na facebookovej stránke Divadlo bez zábradlia.

Portálu iDNES.cz sa však podarilo zistiť, že herec vraj spáchal samovraždu. Urobiť tak mal na strelnici v meste Příbram, kde proti sebe obrátil zbraň. Polícia udalosť bez uvedenia mena potvrdila a uviedla iba, že išlo o muža, ktorý sa narodil v roku 1947, tak ako česká legenda. Aj napriek všetkej snahe lekárov zraneniu podľahol. „Nemôžem uviesť totožnosť mŕtveho, ale môžem potvrdiť, že na strelnici muž ročník 1947 proti sebe obrátil zbraň a zastrelil sa. Bližšie podrobnosti polícia zatiaľ uviesť nemôže, všetko je predmetom vyšetrovania,“ povedala pre spomínaný portál hovorkyňa polície Stredočeského kraja Barbora Schneeweisová. Po hercovi ostala jeho žena a 5 detí.

Viac o téme: SmrťSamovraždaKarel Heřmánek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu