Streda18. september 2024, meniny má Eugénia, zajtra Konštantín

TAJOMSTVO tragicky zosnulého Karla Heřmánka (†76): ROZVOD kvôli Cibulkovej!

Karel Heřmánek Zobraziť galériu (2)
Karel Heřmánek (Zdroj: ČT)

PRAHA - Posledné dni v českom šoubiznise rezonuje nepochopiteľná samovražda českého herca Karla Heřmánka (†76). Jeho smrť oplakáva verejnosť, no najmä jeho blízki. S manželkou Hankou (61) bol ženatý dlhých 33 rokov... Málokto však vie, že išlo o jeho druhé manželstvo. To prvé vraj stroskotalo kvôli nevere s herečkou Vilmou Cibulkovou (61)!

Galéria: Karel Heřmánek

Manželstvo herca Karla Heřmánka patrilo v českom šoubiznise k tým najstabilnejším. Tento rok by so svojou polovičkou Hankou oslávil 33. výročie svadby. Než však našiel životné šťastie po boku charizmatickej moderátorky, prešiel si podstatne menej príjemným prvým zväzkom. 

Svoje prvé áno Heřmánek povedal zubnej lekárke Stanislave. Dokonca spolu majú dve deti - dcéry Karolínu a Kristýnu. A hoci sa ich manželstvo zdalo spočiatku idylické, opak bol pravdou a v polovici 80. rokoch skončilo rozvodom, ktorý sprevádzali dlhé ťahanice a spory, kvôli ktorým si bývalí manželia roky nevedeli prísť na meno. 

Čo konkrétne stálo sa rozpadom ich manželstva, zostane zrejme navždy tajomstvom. No server Prima Ženy prišiel s informáciou, že v krachu ich vzťahu zohrala úlohu nevera zo strany jeho ženy, ktorú jej herec nedokázal odpustiť. No web proženy.cz zas hovorí o jeho nevere, konkrétne s herečkou Vilmou Cibulkovou, s ktorou hral v Divadle Na zábradlí. 

Vilma Cibulková
Zobraziť galériu (2)
Vilma Cibulková  (Zdroj: Česká televize / David Raub)

Viac o téme: Karel Heřmánek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu