Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Farma 16 čoskoro štartuje: TOTO sú prví traja NOVÍ FARMÁRI... Medzi nimi aj známa influencerka!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Diváci televízie Markíza sa už čoskoro môžu tešiť na novú sériu obľúbenej reality šou Farma. Na verejnosť sa už dostala informácia, že sa v nej objaví štvorica farmárov z minulých sérií, ktorí o svoju účasť v šou budú musieť ešte zabojovať... A toto sú ďalší traja noví súťažiaci!

Lenka Tejbusová (23)

Na sociálnych sieťach vystupuje pod prezývkou "lenockat" a je známou influencerkou. Aby sa prihlásila do Farmy jej odporúčili jej followeri: „Možno sa nezdám, ale mám dosť farmárskych skúseností. Babka mala rôzne zvieratá a ako malá som s ňou zbierala zemiaky.“ Miluje tarot a všetko, čo si vyložila, sa jej vraj aj splnilo. 

Lenka Tejbusová
Zobraziť galériu (5)
Lenka Tejbusová  (Zdroj: TV Markíza)

Peter Janiga (33)

Je to profesionálny tanečník a učiteľ z Prešova. Vďaka svojmu otcovi stavbárovi, ktorý ho veľa naučil, je manuálne zručný. „Ovládam manuálne práce a som kreatívny,“ priznal. Je dlhšie single a hoci si to užíva, vie si vraj predstaviť, že by na Farme našiel lásku. 

Peter Janiga
Zobraziť galériu (5)
Peter Janiga  (Zdroj: TV Markíza)

Klára Beločicová (23)

Podobne ako Peter, aj ona je tanečníčkou a na sociálnych sieťach ju sleduje viac ako 100-tisíc ľudí. Práce sa vraj nebojí, vlastnýmu rukami a s pomocou otca si vraj vybudovala svoje tanečné štúdio: „Maľovanie, či pílenie mi vôbec neprekáža, rada sa do všetkého zapojím.“

Klára Belošicová
Zobraziť galériu (5)
Klára Belošicová  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Tv MarkízaFarma 16
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu