Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Farma 16 štartuje: ĎALŠIA TROJICA súťažiacich je známa... Táto kráska robila pre Beyoncé!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Už čoskoro štartuje nová séria drsnej reality šou Farma a Markíza postupne každý deň odhaľuje nových súťažiacich. Z minulých sérií o účasť v projekte zabojujú 4 súťažiaci a známi sú už aj šiesti noví. No a teraz televízie odhalila ďalšie tri mená. A táto kráska robila pre Beyoncé!

Na Topkách sme v uplynulých dňoch písali, že do novej série reality šou Farma mieria štyria súťažiaci z predchádzajúcich sérií. Konkrétne Karin Hegedüs Dvořáková, Stanka Klčová, Minh Nguyen Anh a Adam Rohárik. Účasť v projekte však ešte nemajú istú a o svoje zotrvanie budú musieť zabojovať. 

Ďalej Markíza v uplynulých dňoch postupne predstavila šesť nových farmárov... A dnes predstavila ďalšiu trojicu. Toto sú oni: 

Sandra Benková (34)

Krásna tmavovláska sa v minulosti rozhodla presťahovať do USA, hoci nevedela dobre po anglicky. Vyštudovala módny marketing a medzinárodné vzťahy a v New Yorku pracovala pre jednu z najlepších štylistiek. Vďaka nej pracovala na videoklipoch pre také hviezdy ako Beyoncé či Solange. Aktuálne žije v Londýne. 

Sandra Benková
Zobraziť galériu (4)
Sandra Benková  (Zdroj: Tv Markíza)

Andrej Brzáč (39)

Pochádza z Prievidze a do šou ide s nastavením: „Humor sa točí okolo mňa, som ten, čo prináša zábavu.“ V živote zažil horšie aj lepšie časy. Najviac ho zasiahlo, keď musel ukončiť dobre rozbehnutú futbalovú kariéru. Čo sa týka Farmy, verí si: „Som fyzicky zdatný, mám rozum a viem manuálne pracovať.“

Andrej Brzáč
Zobraziť galériu (4)
Andrej Brzáč  (Zdroj: Tv Markíza)

Matúš Horváth (24)

Kreatívny tatér z Košíc si v minulosti prešiel rôznymi povolaniami. Neraz vycestoval za prácou do zahraničia, kde si vyskúšal práce od stavania bazénov až po montovanie solárnych panelov. K farmárčeniu má blízko vďaka babke či sesternici, ktorá mala farmu s 250 ovcami. Podobne ako Andrej, aj on chcel byť profesionálnym športovcom, konkrétne hokejistom. Jedna vec mu však kariéru zničila. 

Matúš Horváth
Zobraziť galériu (4)
Matúš Horváth  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Matúš HorváthFarma 16Sandra BenkováAndrej Brzáč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu