Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

FOTO z nového statku na Farme 16: TAKTO to tam vyzerá... Luxus NEČAKAJTE!

(Zdroj: TV Markíza)

POVAŽSKÝ INOVEC - Začiatok novej série Farmy sa už blíži. Televízia Markíza aktuálne predstavila statok, na ktorom budú farmári žiť. Žiadny luxus!

Televízia Markíza postupne predstavovala farmárov. Na statok zavítajú štyria starí známi. diváci sa môžu tešiť na Karin Hegedüs Dvořákovú z Farmy 10, Stanku Klčovú z Farmy 13, Minha Nguyena Anha z Farmy 14 a Adama Rohárika z Farmy 15. Fakt, že s Farmou už istú skúsenosť majú, však pre nich nebude výhodou. Budú si totiž musieť prejsť tajnou misiou. A až keď zvládnu sériu úloh, pri ktorých sa nesmú prezradiť, stanú sa reálnymi hráčmi. 

Galéria: Statok na Farme 16

Kompletná zostava je však už dávno známa a na Farme sa ukážu v celku zaujímaví ľudia. Aktuálne televízia predstavila aj statok, na ktorom budú farmári žiť. Nachádza sa o dolinu ďalej od miesta, kde sa natáčala minuloročná séria. Novinkou je aj ďalšie miesto, ktoré sa nachádza kúsok za statkom - bývalý kameňolom zohrá v živote nových farmárov dôležitú úlohu. Farmár týždňa v 16. sérii rozdelí farmárov na dve skupiny. Jedna si bude užívať pohodlie, no a tá druhá... Tá bude trpieť v chlieve. Okrem domčeka farmára týždňa žiadny luxus na statku nečakajte. FOTO ako to vyzerá na Farme 16 nájdete v galérii.

Viac o téme: Farma 16Statok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu