Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Už nevie ako zaujať: Nela Pocisková zverejnila ÚPLNE NAHÉ FOTO od bazéna!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (2)
Nela Pocisková (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Nelu Pociskovú (33) verejnosť roky vnímala ako dievčatko, ktoré dospelo v hanblivú ženu. V poslednom období však dokazuje, že opak je pravdou a svojich fanúšikov na sociálnych sieťach zásobuje poriadne odvážnymi snímkami. Už nevie ako zaujať?!

Nela Pocisková doslova vyrástla pred očami verejnosti. Do povedomia sa dostala ešte ako 14-ročné dieťa. A hoci dnes už má dávno po 30-ke, mnohí ju mali stále zafixovanú, ako to hanblivé dievčatko. To však už dávno nie je pravdou a začína to dokazovať aj svojim novým sexi imidžom. 

Galéria: Galéria Nela Pocisková

Odvážna je nielen, čo sa obliekania týka, ale aj zverejňovaných fotiek. Na sociánej sieti Instagram sa totiž čoraz častejšie delí o poriadne pikantné zábery. Naposledy to bola fotka od bazéna, hore bez, len v plavkových tangách. No aktuálne sa rozhodla ešte "pritvrdiť". 

Zverejnila svoju úplne nahú fotku. „Už nevie ako zaujať,“ napísala sama k snímku, na ktorom sa doma pri bazéne opaľuje bez plaviek. Podobný záber by od nej pred rokmi čakal málokto. Svojich mužských fanúšikov ním však určite potešila. Veď posúďte sami!

Už nevie ako zaujať:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram N.P.)

Viac o téme: Nela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu