Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Horúčavy vyzliekli aj slovenské herečky: Vačková a Karnasová sa VYPRSILI!

Zuzana Vačková a Andrea Karnasová
Zuzana Vačková a Andrea Karnasová (Zdroj: Instagram Z.V.)

BRATISLAVA - Ukázali sa v plavkách. Herečky Zuzana Vačková a Andrea Karnasová si užívali letné dni. Pozrite, ako im to pristane!

Proti horúčavám, ktoré na Slovensku pretrvávajú už niekoľko týždňov, sa dá bojovať len dvomi spôsobmi. A to byť v klimatizovanom priestore alebo siahnuť po plavkách a vyraziť k vode. Tú druhú možnosť si vyberá množstvo celebrít. Naposledy tak urobila Milena Minichová, ktorá ukázala v plavkách top formu po dvoch deťoch, Silvia Kucherenko sa pochválila v úsporných bikinách postavou modelky a taká Nela Pocisková zverejnila úplne nahé foto od bazéna.

No a najnovšie toto teplo vyzlieklo zo šiat aj slovenské herečky Zuzanu Vačkovú a Andreu Karnasovú. Blondínka sa so snímkami, na ktorých pozujú v plavkách, podelila na sociálnej sieti Instagram. „Leto, leto, leto a moja Andrea Karnasová,“ napísala. Spoločne trávili deň na záhradke pri bazéne. Opaľovanie a plávanie sú jediné činnosti, ktoré sa dajú ako tak zvládať v týchto extrémnych teplotách. A práve víkendy sú ako stvorené na domácu pohodu a relax.


Fanúšikov týmito zábermi veľmi potešili. „Dve kočky na jednom mieste, paráda,“ napísal istý priaznivec. „Kočky sekne vám to, ste krásne,“ pridal sa istý muž. „Krásne ženy,“ zhodnotila pre zmenu žena. Pozrite, ako im to pristane!

Viac o téme: Zuzana VačkováAndrea Karnasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu