Sobota6. júl 2024, meniny má Patrik, Patrícia, zajtra Oliver

Pocisková je čoraz odvážnejšia: Nové SEXI FOTO... Len v tangách a BEZ PODPRSENKY!

(Zdroj: Instagram N.P.)

BRATISLAVA - Len nedávno Nela Pocisková (33) nafotila sériu fotografií, na ktorých bola neskutočne sexi a pod šatami jej chýbali nohavičky!


Nela Pocisková nie je žiadna prudérna myšička. Čoraz častejšie sa objavuje v odvážnych šatách s hlbokým výstrihom či vysokým rozparkom, v ktorých pôsobí veľmi príťažlivo a zvodne. Alebo ukáže svetu svoje telo v plavkách na fotkách, pri ktorých má človek pocit, že nikdy nerodila. Vďaka tancu a športovaniu vyzerá skvelo a jasne dáva najavo, že sa udržiava v závideniahodnej forme.

Teraz však zašla ešte ďalej. Mama dvoch detí - syna Hektora (8) a dcérky Liany (6) ukázala na sociálnej sieti Instagram svoje dokonale vypracované telo na ďalšej fotke, kde je spolu s dcérou pri bazéne. Bez šiat a bez vrchného dielu plaviek. Skrátka sa rozhodla žiť svoj život naplno a bez obmedzení. Veď je už veľká... tak to aspoň napísala pred pár dňami k inej sexi fotke. Nuž a k tejto s dcérou napísala toto: "Je mi asi jedno, čo tu nájdem nižšie pod fotkou, ale táto fotka má pre mňa atmosféru, je to zahájenie tohtoročnej sezóny pri našej obľúbenej vode, a keď mám pocit, že cítim mierne pracovné preťaženie, pozriem sa na ňu 🤍"

Viac o téme: Nela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu