Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Trápenie Fera Miloška: Prominentného návrhára čaká OPERÁCIA! Dobehol ho vek?

Fero Mikloško
Fero Mikloško (Zdroj: Ján Zemiar)

PIEŠŤANY - Piešťany žili módou! Ale aj hudbou, spevom, tancom a eleganciou. Fero Mikloško po minuloročnom úspechu opäť zavítal do kúpeľného mesta, kde počas módnej šou predstavil svoje originálne kúsky.

Nebola to len módna prehliadka, ale svojím spôsobom aj estráda. Mikloško si totiž do svojej Hot Summer Fashion Show v záhrade secesného hotela Thermia Palace pozval Juraja Baču ako moderátora, speváka i tanečníka. Sekundoval mu víťaz Let´s Dance Jakub Jablonský s Eliškou Lenčešovou, s ktorým si Bača s Barborou Piešťanskou strihli aj tanečný battle. A boli to práve Juraj a tiež Jakub, ktorí si tanečné kostýmy z dielne Fera Mikloška vyskúšali v 9. sérii Let´s Dance. A keďže Mikloško v šou svojho času tancoval tiež, presne vie zadefinovať, aký kostým je najvhodnejší a čo tanečník potrebuje, aby ho v ničom neobmedzoval.

Galéria: Prehliadka Fera Mikloška Hot Summer Fashion Show v piešťanskom hoteli Thermia Palace

Hlavnou hviezdou večera bola Simona Krainová, ktorá predviedla kúsky, ktoré všetkým vyrazili dych. Fero Mikloško pri tvorbe nových modelov vsadil na návrat do 90-tych rokov, pričom jeho nápadité kúsky v sebe spájajú odvahu a eleganciu. Pri tvorbe použil netradičné materiály ako lyko, sklo, žakar či buklé a všetky letné modely navrhol tak, aby boli univerzálne a ľahko kombinovateľné. Nechýbali vzory, farby a pruhy, s ktorými sa však Mikloško pohral a na modeloch zanechal svojský rukopis. „Minulý rok som mal geometricko-kvetinové vzory, tento rok ma uchvátili pásiky, možno tým, že sa s nimi dá oveľa viac hrať ako som si myslel. Ale treba aj vedieť sa s pásikmi vyhrať, aby to bolo dokonalé, nie úplne hala-bala“, hovorí a dopĺňa, že sem-tam pridal aj kvetiny, aj flitre, aj pásikavé flitre.

Málokto však vie, že Fero tvoril aj napriek tomu, že ho tak trošku trápi zdravie, konkrétne problémy s chrbticou. „Predpokladám, že po zákroku, na ktorý čakám, prídem do Piešťan nie ako hosť, ale ako pacient a nechám sa tu hýčkať všetkými možnými procedúrami“, šetrí slovami návrhár, ktorý sa chce dať do poriadku do jesene, kedy chystá nielen dovolenku, ale aj ďalšiu módnu prehliadku: „To by nebol Mikloško, aby nemal tie dve šou do roka, ako to vždy bývalo“, sľubuje.

Trápenie Fera Miloška: Prominentného návrhára čaká OPERÁCIA! Dobehol ho vek? (Zdroj: NL/TH)

 

Viac o téme: PiešťanyMódna prehliadkaFero MikloškoThermia Palace
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu