Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Známe Slovenky vyvetrali svojich partnerov, iné sa pochválili mamou či deťmi: Rebríček vedie...

Módna šou Fera Mikloška v Piešťanoch Zobraziť galériu (23)
Módna šou Fera Mikloška v Piešťanoch (Zdroj: Ján Zemiar)

PIEŠŤANY - Posledný piatok sa niesol v znamení módy. Svoje originálne kúsky predstavil uznávaný módny návrhár Fero Mikloško počas Hot Summer Fashion Show v záhrade piešťanského luxusného hotela Thermia Palace.

Už sme na Topky.sk písali, že v Piešťanoch to pred pár dňami žilo! Na inovatívne modely Fera Mikloška boli zvedavé mnohé známe tváre, pričom mnohé z nich sprevádzali ich partneri či im blízki ľudia.

Zora Czoborová prišla ruka v ruke so svojím manželom Petrom Illiášom, s ktorým v máji oslávili 18-te výročie sobáša. Obaja aj po rokoch žiaria šťastím, spokojnosťou a stále držia pevne spolu. Zora verejne a opakovane hovorí o láske svojho života, Petra považuje nielen za skvelého manžela, ale aj najlepšieho priateľa.

Zora Czoborová s manželom
Zobraziť galériu (23)
Zora Czoborová s manželom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Svojho partnera vyvetrala aj Marcela Laiferová, ktorá sa po smrti dvoch manželov viackrát nevydala. Neostala však sama. Na spoločenských akciách ju častokrát sprevádza jej rakúsky priateľ Gabi, ktorý nechýbal ani v Piešťanoch.

Marcela Laiferová
Zobraziť galériu (23)
Marcela Laiferová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Po boku Aleny Heribanovej sa už dlhé roky objavuje rovnaký muž. Moderátorka si po rozvode našla nemeckého biznismena Konráda Kreuzera, ktorý spočiatku nechcel byť medializovaný, neskôr ale svoj vzťah priznali a na spoločenských akciách sa už pravidelne objavujú ruka v ruke.

Alena Heribanová s partnerom
Zobraziť galériu (23)
Alena Heribanová s partnerom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Čerstvo rozvedená Lucia Vráblicová nastupuje v pondelok na trojtýždňový liečebný pobyt v Piešťanských kúpeľoch. Pred rokmi jej totiž počas divadelného predstavenia vyskočila platnička, ktorej po mesiacoch trápenia pomohla až operácia. Nutná je však regenerácia a kúpeľná liečba, ktorú teda začala piatkovou módnou prehliadkou. Náladu jej okrem šou a príjemnej atmosféry vylepšovali aj jej syn a mama.

Lucia Vráblicová s mamou a synom
Zobraziť galériu (23)
Lucia Vráblicová s mamou a synom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Karin Majtánová prišla tentokrát tiež v spoločnosti žien, garde jej robila dcéra Karinka a sestra Janette, s ktorou sú nerozlučná dvojka. Užili si nielen krásnu módnu prehliadku, ale aj víkend plný oddychu, masáže či stretnutia s ďalšími priateľkami.

Módna šou Fera Mikloška v Piešťanoch, Karin Majtánová s dcérou Karinkou
Zobraziť galériu (23)
Módna šou Fera Mikloška v Piešťanoch, Karin Majtánová s dcérou Karinkou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Generálneho riaditeľa Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany, Petra Bednarčíka, reprezentovala krásna manželka Jana (vpravo), ktorí spoločne na módnej šou privítali aj sestru prezidenta Petra Pellegriniho, Evu.

Generálny riaditeľ Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany, Peter Bednarčík
Zobraziť galériu (23)
Generálny riaditeľ Slovenských liečebných kúpeľov Piešťany, Peter Bednarčík  (Zdroj: David Popovič)

Rebríček však vedie Simona Krainová, ktorú si bez prítomnosti jej manžela nevieme vôbec predstaviť. Manželia, ktorí v októbri oslávia 15-te výročie svadby, sa od seba nepohnú a Karel z nej nespustí oči, kamkoľvek sa pohne. Prvýkrát sa však na prehliadke, kde predvádzala modely, objavili aj ich dvaja synovia, ktorí dosiaľ mamu Simonu na móle naživo nikdy nevideli. Rodinka prišla na pár dní do Thermia Palace aj s mamou Karla Vagnera, teda Simoninou svokrou.

Módna šou Fera Mikloška v Piešťanoch zaujala aj Karla Vágnera a jeho mamu
Zobraziť galériu (23)
Módna šou Fera Mikloška v Piešťanoch zaujala aj Karla Vágnera a jeho mamu  (Zdroj: Ján Zemiar)


Nuž a dcéra Karola Duchoňa Dana Miklášová si večer, kedy oslavovala aj svoje narodeniny, vychutnávala v spoločnosti svojho manžela Tomáša, ktorý je fitnes trénerom.

Dcéra Karola Duchoňa, Daniela.
Zobraziť galériu (23)
Dcéra Karola Duchoňa, Daniela.  (Zdroj: Ján Zemiar)

 

Viac o téme: PiešťanyMódna prehliadka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu