Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Netypický trik Krainovej pre dokonalú postavu: Keď na to prídete, už NIKDY nemusíte chudnúť!

Simona Krainová
Simona Krainová (Zdroj: Ján Zemiar)

PIEŠŤANY - Uplynulý víkend sa v Piešťanoch niesol v znamení módy a štýlu. Nádherné modely predstavil módny guru Fero Mikloško a na móle nechýbala ani topmodelka Simona Krainová.

Topmodelka Simona Krainová sa s Ferom Mikloškom zoznámila počas tanečnej šou Let´s Dance, kde ju  už vtedy niekoľko kôl obliekal. Zo šou síce musela kvôli tehotenstvu dobrovoľne odstúpiť, kamarátstvo s Mikloškom však ostalo až do dnešných čias. Nie náhodou teda otvárala aj zatvárala jeho módnu šou v záhrade piešťanského secesného hotela Thermia Palace, ktorá sa konala v piatok 19. júla.

Galéria: Simona Krainová nestarne

Simona sa na móle objavila tento rok už tretíkrát, pretože aj keď už prekročila prah päťdesiatky, vyzerá stále vynikajúco. Nie je to však zadarmo. „Ježiš, to je práca! Je to drina. Čím ďalej, tým väčšia drina“, priznala modelka, ktorá je na seba prísna. „Snažím sa hýbať, mňa to baví. V Piešťanoch som naplávala minimálne 30 kilometrov. Nemyslím za tento pobyt, ale za všetky pobyty, čo som tu bola. Každý deň sa snažím aspoň 2 km plávať, vždy ráno asi hodinku...", radí recept na skvelú postavu. „Telo potrebuje dril a potrebuje ho dennodenne. Dôležité je mať kontinuitu“, zdôrazňuje Simona s tým, že to musí byť celoživotná cesta, nevypláca sa chudnúť nárazovo. Dôslednosť sa každej žene vráti tým, že aj v 51 rokoch vyzerá… skrátka skvele. Simona to však vyjadrila oveľa odvážnejšími slovami. Modelka prezradila aj to, prečo aj s celou rodinou tak často chodieva do Piešťan a čím ju toto kúpeľné mesto tak veľmi očarilo…

Netypický trik Krainovej pre dokonalú postavu: Keď na to prídete, už NIKDY nemusíte chudnúť! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: PiešťanySimona KrainováMódna prehliadka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu