Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Kucherenko DRÁŽDI v plavkách: Vytasila svoje VNADY... Zatočí sa vám hlava!

Silvia Kucherenko
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Silvia Kucherenko je známa svojou dokonalou postavou. Tú teraz predviedla v plavkách. Fúha, zatočí sa vám hlava!

Galéria: Silvia Kucherenko

Silvia Kucherenko je jednou z tých žien, ktoré sa pýšia dlhé roky dokonalou postavou. Prezradila aj svoj tajný recept, vďaka ktorému schudla aj jej sestra. Jedná sa o zázračný čaj, ktorý ju udržiava vo forme. Figúru modelky jej môže závidieť nejedna dáma. Každý si mohol všimnúť, že Silvia sa rada "vystavuje". A nebolo to inak ani tentoraz.

Leto je na predvádzanie sa v sexi outfitoch či bikinách ako stvorené. Blondínka sa najnovšie previedla v úsporných plavkách. Na sebe mala dvojdielne zelené bikini, ktoré poodhaľovali časti jej tela. Vynikli v nich aj jej vnady. Odfotila sa z každej strany a málokto by tipoval, že toto telo má 41 rokov a za sebou už jeden pôrod.

Keď Silvia zverejnila fotografie na sociálnu sieť Instagram, mnohým mužom sa zahmlilo pred očami. „Tak toto je už iný level luxusu,“ napísal jeden z nich. „Silvia, klobúk dole. Pekná a postava ako 20-ročná,“ pridal sa zase ďalší. „Bohyňa,“ uzavrel do tretice istý Silviin priaznivec. Podnikateľka vyzerá doslova ako bábika Barbie. Veď pozrite sami! FOTO nájdete v galérii.

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu