Štvrtok10. október 2024, meniny má Slavomíra, zajtra Valentína

NOČNÁ mora Silvie Kucherenko: EVAKUÁCIA rodiny... Utekajú pred ničivým hurikánom!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (2)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram SK)

FLORIDA - Hurikán Milton zasiahol Floridu. V americkom štáte žije aj rodina Silvie Kucherenko, ktorá ich zvykne aj navštíviť. Tá s obavami sleduje najnovšie správy a myslí na svojich najbližších.

Hurikán Milton zasiahol Floridu. Pred katastrofou storočia utekali ľudia do bezpečia. Streda bola posledným možným dňom, kedy mohli obyvatelia štátu v USA opustiť svoje domovy. Medzi nimi bola aj rodina podnikateľky Silvie Kucherenko, ktorá s obavami sleduje najnovšie správy. Všetko o hurikáne si môžete prečítať TU. „Teraz tam prebieha masívna evakuácia... máme tam rodinu. A nech všetko čím skôr prejde, bez väčších škôd," napísala ešte včera. Dnes má nové správy.

Galéria: Silvia Kucherenko

„Niektorí z rodiny ostali v Sarasote (aspoň išli na bezpečné miesto), niektorí sa evakuovali. Keď nám napísali, že to cez nich už prešlo, išli sme spať. Čakali sme s nimi do tretej rána, čo bude. Jasné, ostali bez elektriny. Domov ešte ísť nemôžu... problém môžu byť záplavy a tornáda, ktoré sa môžu sformovať (až okolo 100 tornád môže byť)," napísala. Bez elektriny je 693.000 domácností. Populárna americká speváčka Taylor Swift oznámila, že daruje päť miliónov dolárov pre ľudí postihnutých hurikánmi Helene a Milton.

NOČNÁ mora Silvie Kucherenko:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/AP Photo)

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu