Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

Dcéra Kandráčovcov oslávila 4 roky: Letný žúr a… Pohľad na Ondrejovu ženu vyráža dych

Ondrej Kandráč s rodinou Zobraziť galériu (3)
Ondrej Kandráč s rodinou (Zdroj: Instagram/Ondrej Kandráč)

BRATISLAVA - Skvelý spevák, hudobník a moderátor je už štyri roky trojnásobný otec! Koncom júna 2020 sa totiž vypýtala na svet aj dcéra Maruška, najmladšia z troch detí, ktorá v týchto dňoch oslávila 4 roky.

Ondrej Kandráč sa rád delí so svojimi fanúšikmi o fotky plné radosti zo svojho súkromia. Podaj by aj nie! Pochváliť sa totiž môže nielen úspešnou kariérou, ale aj krásnou rodinou a harmonickým vzťahom. S manželkou Erikou sa zosobášili v máji pred 16. rokmi a za ten čas sa im narodili tri deti - syn Ondrík, dcéra Emka a najmladšia Mária. Staršie deti kráčajú v otcových šľapajách a v rovnakých vodách zrejme bude plávať aj Maruška. „A my sa tešíme, že už máme doma ďalšiu veľkú slečnu❤️ 4 ročnú“, pridali tieto slová k fotke na Instagrame Kandráčovci. Každopádne pózovať fotografom už Maruška vie, čo vidieť aj na fotkách z jej narodeninovej oslavy.

Ondrej Kandráč s rodinou oslavovali 4. narodeniny dcéry Márie
Zobraziť galériu (3)
Ondrej Kandráč s rodinou oslavovali 4. narodeniny dcéry Márie  (Zdroj: Instagram/Ondrej Kandráč)

Nemožno si však nevšimnúť, že pribúdajúce roky prospievajú aj hudobníkovej manželke Erike. S tretím dieťaťom akoby chytila druhý dych, jej krásou je prirodzenosť, šarm a sexepíl. Rovnako tiež hrdinský výkon, že aj po troch deťoch sa jej stále darí udržiavať si štíhlu postavu, čo pri dovolenkovej fotke okomentoval aj samotný Kandráč: „Tak sme si pospomínali na náš svadobný príchod do sály pred 16 - timi rokmi. Erikina váha zostala našťastie nezmenená“. Fotky šťastnej rodiny si pozrite vo fotogalérii nižšie.

Ondrej Kandráč s rodinou
Zobraziť galériu (3)
Ondrej Kandráč s rodinou  (Zdroj: Instagram/Ondrej Kandráč)

Galéria: Ondrej Kandráč so svojou rodinou

Viac o téme: DcéraOslavaOndrej KandráčNarodeniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu